FOTO / Anda Adam i-a lăsat mască pe toți. ”Ai slăbit mult, nu prea îți stă bine așa”

26.09.2020, 11:45
FOTO / Anda Adam i-a lăsat mască pe toți. ”Ai slăbit mult, nu prea îți stă bine așa”
FOTO / Anda Adam i-a lăsat mască pe toți. ”Ai slăbit mult, nu prea îți stă bine așa”

Cântăreața Anda Adam i-a uimit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Internauții au fost uluiți să vadă cât a slăbit aceasta.

Într-una dintre cele mai recente fotografii pe care le-a postat în mediul online, Anda Adam apare în costum de baie, afilșând un trup tras prin inel. Fanii au comentat pe seama faptului că artista a slăbit foarte mult.

”Ai slăbit mult, nu prea îți stă bine așa”, ”Superbă”, ”Forță”, ”De ce te mai pozezi dacă nu ai ce arăta decât oase?”, ”Cum arăta înainte era perfectă, acum e ca bățul”, ”Prea slabă fără formele de altădată. Nu te avantajează deloc”, ”Arăți perfect”, ”Ești divină”, ”Frumoasă ca întotdeauna”, ”Mișto corp”, ”Nu e bine deloc”, ”Bună erai înainte, acum ești slabă, arăți rău”, i-au transmis internauții Andei Adam.

Dieta pe care a ținut-o Anda Adam

Anda Adam povestea despre dieta pe care a ținut-o la un moment dat și cu care a reușit să scape de kilogramele nedorite. Cântăreața mărturisea că a slăbit șase kilograme într-o singură lună cu ajutorul regimului respectiv.

Dieta pe care a urmat-o Anda Adam se numește Nalep și a fost creată de un medic italian pe nume Antonio Trombetta.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni.

Eu am reuşit să dau jos 6 kilograme într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, explica Anda Adam, potrivit revistei Avantaje.

Anda Adam, concurentă la show-ul ”Ferma”

Cântăreața Anda Adam a dezvăluit cum a anunțat-o pe fiica sa, Evelin, că urmează să stea departe de ea o perioadă de timp, dat fiind că artista participă la show-ul ”Ferma”.

Din anul 205, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Micuța va sta o perioadă fără celebra ei mamă, aceasta fiind implicată în show-ul ”Ferma”, care urmează să fie difuzat la Pro TV.

„Am început să o pregătesc cu două săptămâni înainte de plecarea mea, mai ales că este foarte dependentă de mine și neavând nici bonă, nici bunici, eu petrec extrem de mult timp cu ea. Cu siguranță, lipsa mea totală o va simți extrem de profund. I-am explicat că merg la un concurs unde mami trebuie să dea tot, să fie cea mai bună, să câștige, iar ea trebuie să îmi facă galerie și să mă susțină de acasă, din fața televizorului, pentru că eu sunt puternică și ea o să fie exact ca mine! Trebuie să mă ia de exemplu… Totodată, i-am mai explicat că dacă mami este foarte puternică acolo, o să câștige niște bani din care când voi veni acasă, o să îi cumpăr ce jucării vrea ea!”, a spus vedeta.

citește și...