Anda Adam: ”Am întârziat la propria nuntă. Ne-am decalat vreo 40 de minute”

26.02.2020, 14:39
Anda Adam: ”Am întârziat la propria nuntă. Ne-am decalat vreo 40 de minute”
Anda Adam: ”Am întârziat la propria nuntă. Ne-am decalat vreo 40 de minute”

Anda Adam a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre familia sa. Artista a recunoscut că a întârziat la propria nuntă.

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Andrei în anul 2015. Din mariajul acestora a rezultat o fiică. Evelin.

Despre partenerul săi de viață a vorbit cântăreața la emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove la Pro TV.


”Suntem romantici într-o oarecare măsură, așa cum ne permite timpul. De fapt, cea mai mare problemă la noi este timpul. Să fii romantic și să organizezi lucruiri romantice își trebuie și timp. Mie îmi place ca bărbatul de lângă mine să mă surprindă mereu”, a spus artista la ”Vorbește lumea”.

Ea a dat detalii și despre cererea în căsătorie și despre nunta lor.

”Mi-a adus un buchet de trandafiri în care, pe una dintre rămurici, a băgat un inel. Și eu admiram buchetul. Eu sunt înnebunită după trandafiri, doar trandafirii îmi plac. Și el îl tot întoarcea. L-am luat în brațe și l-am pupat. Și el mi-a zis să mă uit mai bine. Acela a fost inelul de logodnă…

Am întârziat la propria nuntă. Toată lumea era pe afară, inclusiv domnul primar, dar eu nu eram gata. Am fost foarte multe fete care trebuia să fim gata, mama mea, domnișoarele de onoare, și ne-am decalat foarte tare din cauza machiajului, părului. Și ne-am decalat cu vreo 40 de minute. E drăguț așa dacă întârzii la propira nuntă. Să nu mai spun că am greșit și drumul spre biserică. Asta mi s-a părut și mai drăguț. Nu înțelegeam de ce nu mai ajungem la biserică. Și toate mașinile erau după noi. N-am avut superstiții”, a dezvăluit Anda Adam.

citește și...