FOTO. Anca Țurcașiu, extrem de sexy într-un body. Cum a poza artista la 51 de ani

06.01.2022, 18:37

Anca Țurcașiu se mândrește cu o siluetă de invidiat. Artista este sexy la vârsta de 51 de ani, o vârstă ascunsă, însă calitățile fizice ale vedetei o fac una dintre cele mai frumoase femei din România. ”WOW, ce frumoasă ești!”, ”Senzuală și fermecătoare!”, ”Ești superbă!”, au comentat fanii la cea mai recentă fotografie a artistei.

Anca Țurcașiu reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar recent artista a pozat extrem de sexy, etalându-și formele senzuale. Latura sexy a artistei a fost pusă în valoare de un body, pe care l-a asortat cu dresuri plasă, dar și de părul desfăcut peste umeri.

De asemenea, ea a adăugat un colier din perle, dar și de un machiaj, ce i-a accentuat privirea.

Artista a primit zeci de comentarii

”WOW, ce frumoasă ești!”, ”Senzuală și fermecătoare!”, ”Ești superbă!”, au comentat fanii.

Vedeta a dezvăluit care este secretul pe care îl folosește pentru a-și menține trupul în formă. Are o siluetă de invidiat și asta datorită faptului că este foarte atentă în ceea ce privește alimentația și activitatea fizică.

„Fac sport, am grijă cât dorm, am grijă ce mănânc, am grijă ce oameni am în jurul meu, oameni buni cu o energie pozitivă și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc. Nu știu dacă am un secret sau ceva, dar am învățat să mă valorific pe mine și să înțeleg că trebuie să păstrez în jurul meu oamenii buni, oamenii cu adevărat care merită și care îmi sunt alături și mă iubesc cu adevărat”, a declarat actrița în cadrul unui interviu.

Ce dietă ține Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu are grijă în ceea ce privește alimentația. Actrița a mărturisit că a renunțat la multe alimente din meniul ei zilnic, cum ar fi carnea, lactatele, ouăle și carbohidrații.

„Mănânc doar pește, fructe de mare și legume. Asta este tot ce mănânc. Am eliminat carnea, ouăle, lactatele din alimentația mea, carbohidrații, sunt foarte bine, mă hrănesc corect și sunt fericită!”, a mărturisit Anca Țurcașiu.

citește și...