FOTO / Anca Serea arată perfect! Nici nu s-ar zice că a trecut prin șase nașteri!

25.11.2021, 10:30
FOTO / Anca Serea arată perfect! Nici nu s-ar zice că a trecut prin șase nașteri!
FOTO / Anca Serea arată perfect! Nici nu s-ar zice că a trecut prin șase nașteri!

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai frumoase apariții de pe micile ecrane din România. Aceasta arată extraordinar de bine. Vedeta a trecut prin șase nașteri, dar afișează o siluetă de vis și un trup foarte bine tonifiat. Anca Serea impresionează cu look-ul său oriunde își face apariția.

Anca Serea a trecut prin șase nașteri, dar nu s-ar zice. Prezentatoarea de televiziune are un trup fără reproș.

Indiferet de ținutele pe care le adoptă, vedeta captează imediat atenția celor din jur cu formele sale, pe care știe foarte bine cum să le pună în valoare.

Anca Serea arată perfect! Impecabilă în orice ipostază

Posesesoarea unei siluete ireproșabile și a unui trup  bine conturat, Anca Serea arată impecabil în orice ipostază.

 

Fotografiile pe care aceasta le postează în mediul online se bucură de aprecierea internauțuilor, care o ccomplimentează petru felul în care arată și pentru eleganța și rafinamentul ei.

Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...