FOTO / Anamaria Prodan s-a fotografiat în cadă. Impresara face senzație în online

02.11.2021, 11:46
FOTO / Anamaria Prodan s-a fotografiat în cadă. Impresara face senzație în online
FOTO / Anamaria Prodan s-a fotografiat în cadă. Impresara face senzație în online

În plin divorț cu amntrenorul de fotbal Laurențiu Reghecam pf, impresa Anamaria Prodan, în vârstă de 48 de ani, s-a fototgrafiat într-o ipostază provocatoare în cadă, într-un hotel din Dubai. Postarea vedetei a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea celor care o urmăresc pe rețele de socializare.

Anamaria Prodan s-a fotografiat într-o ipostază plină de senzualitate într-un hotel din Dubai.

Cu un zâmbet larg pe chip, impresara, îmbrăcată într-un halat de baie de culoare albă, s-a fotografiat pe marginea unei căzi, lăsând la vedere picioarele foarte bine tonifiate.

Anamaria Prodan s-a fotografiat în cadă. “Păi cine mai e ca tine?”

Postarea Anamariei Prodan a adunat peste 33.000 de aprecieri din partea internauților, iar comentariile nu au întârziat să apară.


“Păi cine mai e ca tine?”, ”Frumoasă”, i-au transmis internauții.

Anamaria Prodam: ”Nu mă afectează nimic”

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că divorțează de Anamaria Prodan și că a depus actele de divorț.  Anamaria Prodan a făcut mai multe declarații după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat separarea. Într-un interviu pentru protv.ro, Anamaria Prodan a fost întrebată despre cum a fost afectată de tot ceea ce s-a spus în presă despre ea în ultima perioadă de timp.

”În general, nu m-a afectat nimic mai mult decât moartea părinților mei. Nu mă afectează nimic decât dacă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla cu copiii mei. Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop. Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice. Numai Dumnezeu știe ce e bine pentru noi și, fiind un om care-L iubește mai presus de orice pe Dumnezeu, accept ceea ce mi se ia și ceea ce mi se dă. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea”, a declarat aceasta.

 

citește și...