FOTO / Anamaria Prodan, la piscină. Costumul de baie care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia!

16.09.2020, 08:46
FOTO / Anamaria Prodan, la piscină. Costumul de baie care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia!
Anamaria Prodan, la piscină. Costumul de baie care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia!

Impresara Anamaria Prodan s-a afișat într-un costum de baie minuscul, care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia.

Posesoarea unu trup cu forme foarte bine conturate, impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, nu ezită să-și etaleze formele în cele mai decupate și mai sexy costume de naie.

De curând, partenera de viață a antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat în curtea reședinței din Dubai, la piscină, îm,brăcată într-un costum de baie de culoare neagră.

Într-una dintre imagini, Anamaria Prodan apare cu spatele, iar costumul de baie minuscul i-a lăsat la vedere mai mult decât at fi trebuit din posterior.

Fotografia a adunat zeci de mii de like-uri de la admiratorii celebrei impresare.

Cum a slăbit Anamaria Prodan peste 15 kilograme

Binecunoscuta impresară Anamaria Prodan a reușit să scape de kilogramele nedorite anul trecut. Impresara explica cum a reușit să ajungă de la 72 de kilograme la 55 de kilograme.  Vedeta a ținut dietă, dar a făcut și sport și a recurs la diverse tratamente care au ajutat-o să-și remodeleze corpul.

“De la 72 kilograme am ajuns la 55 kilograme. Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, explica vedeta într-un interviu.

 

citește și...