Anamaria Prodan, alături de copii. Cum arată Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din anterioara căsnicie

15.08.2020, 13:47
Anamaria Prodan, alături de copii. Cum arată Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din anterioara căsnicie
Anamaria Prodan, alături de copii. Cum arată Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din anterioara căsnicie

Anamaria Prodan apare alături de toți cei patru copii ai familiei într-o fotografie pe care a făcut-o publică pe contul său de Instagram.

Anamaria Prodan este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune. Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este cunoscut băiatul, pe care îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Au format din 1994 până în 2008. Mariana e originară din Târgoviște, la fel ca fostul antrenor al FCSB. A absolvit mai multe cursuri de beauty și make-up și detine un salon de înfrumusețare în țara de adopție.

După divorț, băiatul lor, Luca, a rămas să locuiască împreună cu mama sa în Germania. Acum, Luca are 19 ani și e pasionat de muzica electronică. Nu a fost atras de fotbal, dar a practicat ciclismul timp de mai mulți ani, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Luca seamănă foarte bine cu celebrul său tată și are o relație foarte bună cu Anamaria Prodan. De altfel, pe contul ei de Instagram, impresara a dat publicității o fotografie în care apare fericită alături de cei patru copii ai familiei.

 

Multă lume se întreabă care este relația pe care Anamaria Prodan o are cu Luca. Cu toate că este copilul ei vitreg, vedeta îl tratează pe Luca la fel cum își tratează copiii biologici. Despre Luca, Anamaria Prodan obișnuiește să spună că este „băiatul nostru din prima căsătorie a lui Laurențiu”.

Când și unde s-au cunoscut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și actualul său soț, Laurențiu Reghecampf, s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă și chiar au avut o relație, însă s-au separat și fiecare s-a căsătorit cu altcineva, ca după ani să ajungă și ei în fața altarului.

„Ne-am cunoscut la Hotel Intercontinental. El era în cantonament cu echipa naţională şi ieşeau la plimbare, iar eu treceam pe lângă hotel. Ne ştiam din lumea fotbalului şi ne-am oprit să vorbim. Aşa a început relaţia noastră. El era foarte tânăr, avea 17 ani şi jumătate şi a durat ceva.

Legătura a fost scurtă şi foarte frumoasă, dar eu nu-mi doream căsătorie, consideram că e prea devreme pentru un asemenea pas, şi atunci drumurile noastre s-au separat.

Ne-am văzut de viaţă, ne-am căsătorit fiecare mai târziu, eu în America, el a plecat în Germania, şi ne-am întâlnit după 13 ani. Au fost nişte lucruri neterminate, iar în viaţă trebuie să închei tot ce începi”, povestea Anamaria Prodan într-un interviu.

citește și...