FOTO / Anamaria Prodan, fotografii de zeci de mii de like-uri. Și-a expus trupul la piscină

09.09.2020, 11:42
FOTO / Anamaria Prodan, fotografii de zeci de mii de like-uri. Și-a expus trupul la piscină
Anamaria Prodan, fotografii de zeci de mii de like-uri. Și-a expus trupul la piscină

Anamaria Prodan mai are puțin și împlinește 48 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta. Este într-o formă fizică de zile mari și arată mai bine ca niciodată.

Anamaria Prodan și-a încântat fanii de pe Instagram cu o serie de fotografii pe care le-a făcut la piscină, la reședința familiei din Dubai.


Soția antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat atât pe șezlong, cât și în piscină, alături de fiul ei, Reghe Jr.

În costum de baie, celebra impresară arată mai bine ca niciodată. Are un trup cu forme foarte bine conturate și o siluetă de invidiat. De altfel, imaginile pe care le-a postat de la piscină au fost extrem de apreciate de internauți.

Postările respective au primit zeci de mii de like-uri.

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 kilograme în opt luni

Anul trecut, Anamaria Prodan dezvăluia cum a reușit să slăbească 17 kilograme în opt luni. De la 72 de kilograme cât avea la un moment dat, impresara a ajuns atunci la 55 de kilograme. Vedeta a explicat că a fost extrem de atentă la alimentație, dar a avut grijă și să ajungă mai des la sala de antrenamente.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, detalia impresara Anamaria Prodan pentru click.ro.

citește și...