FOTO / Ana Morodan, topless. ”De când ai slăbit sunt șosete”

09.02.2021, 13:59
FOTO / Ana Morodan, topless. ”De când ai slăbit sunt șosete”
FOTO / Ana Morodan, topless. ”De când ai slăbit sunt șosete”

Ana Morodan s-a lăsat fotografiată topless. Vedeta a postat imaginile pe contul său de socializare.

Ana Morodan și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare. Aceasta a postat în mediul online două fotografii în care apare fără sutien. ”Tu doar ține mâna pe sâni că oricum de când ai slăbit sunt șosete”, a scris Ana Morodan în descrierea imaginilor.


În numai o oră, postarea Anei Morodan a adunat peste 12.000 de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților. ”Nu mi se par șosete, dar și dacă mă înșel, faine șosete!”, ”Ești fabuloasă din toate punctele de vedere”, ”Arăți bine de tot”, ”Ești chiar minunată”, ”Ești superbă”, ”Ești mortală”, ”Ești superbă așa cum ești”, ”Ești fenomenală”, i-au transmis cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”

Vedeta online Ana Morodan este cunoscută drept ”Contesa Digitală”.

Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan într-un interviu.

Ana Morodan: ”Mi-a scăzut bustul”

Anul trecut, Ana Morodan explica că a slăbit considerabil și nu mai este mulțumită de aspectul bustului său.

“În perioada pandemiei am început cu 51 de kilograme și acum am 47. Într-adevăr, pe astea le-am slăbit pe bază de stres pentru că, pentru mine, a fost un moment de răscruce în care a trebuit să-mi regândesc business-ul în totalitate. Să sper că rămân la 47 de kilograme că mă simt foarte bine așa”, a declarat Ana Morodan pentru libertatea.ro.

“Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul… Dar mă voi duce la domnul doctor Constantin Stan și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch”, a adăugat ea.

citește și...