FOTO / Giulia Anghelescu, topless. ”Nu-mi pasă ce cred alții despre mine”

08.02.2021, 13:23
FOTO / Giulia Anghelescu, topless. ”Nu-mi pasă ce cred alții despre mine”
FOTO / Giulia Anghelescu, topless. ”Nu-mi pasă ce cred alții despre mine”

Cântăreața Giulia Anghelescu este total lipsită de inhibiții. Aceasta a pozat fără sutien, într-o ipostază extrem de provocatoare.

Giulia Anghelescu a postat, pe contul său de Instagram o fotografie în care apare topless, artista fiind extrem de provocatoare. ”Nu-mi pasă ce cred alții despre mine. Alegerile mele, greșelile mele, lecțiile mele; nu e treaba nimănui. Îmi trăiesc viața după propriile mele reguli”, este mesajul care apare în dreptul imaginii cu Giulia Anghelescu topless.

Postarea cântăreței a adunat mii de like-uri, dar și numeroase comentarii. ”Arăți demențial”, ”Superbă”, ”Bună rău”, ”Ce frumoasă și sexy ești”, ”Vis”, ”Divină”, ”Formidabilă”, au complimentat-o internauții pe Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu a aniversat opt ani de căsnicie anul trecut

Cântăreața Giulia Anghelescu a aniversat în luna iunie a anului trecut opt ani de mariaj alături de Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu.

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael. Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a cunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

”Ne-am cunoscut la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa”, dezvăluia vedeta.

citește și...