Ana Morodan are probleme cu bustul și se pregătește de operație. ”Pamela Anderson va fi o glumă pe lângă mine”

08.07.2020, 11:17
Ana Morodan are probleme cu bustul și se pregătește de operație. ”Pamela Anderson va fi o glumă pe lângă mine”
Ana Morodan are probleme cu bustul și se pregătește de operație. ”Pamela Andreson va fi o glumă pe lângă mine”

Ana Morodan a slăbit considerabil și nu mai este mulțumită de aspectul bustului său, astefel că are de gând să se opereze.

Pentru că a slăbit, Ana Morodan se confruntă cu o problemă. Nu mai este mulțumită de bustul său, așa că a decis că este momentul să apeleze la o intervenție estetică.

“În perioada pandemiei am început cu 51 de kilograme și acum am 47. Într-adevăr, pe astea le-am slăbit pe bază de stres pentru că, pentru mine, a fost un moment de răscruce în care a trebuit să-mi regândesc business-ul în totalitate. Să sper că rămân la 47 de kilograme că mă simt foarte bine așa”, a declarat Ana Morodan pentru libertatea.ro.

“Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul… Dar mă voi duce la domnul doctor Constantin Stan și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch”, a adăugat ea.


Se operează în toamnă

Ana Morodan a explic at că își va face intervenția estetică în toamna acestui an.

“Sunt de acord cu femeile care nu vor să-și facă nicio intervenție, nu le judec absolut deloc, dar mie aceste intervenții mi-au dat o foarte mare încredere în mine. Indiferent că au fost la față, că majoritatea le fac la față, pentru corp fac tratamente.

Acum mi-am programat această operație în toamnă și o să-mi pun din nou cupa D+. Pamela Anderson va fi o glumă pe lângă mine. Glumesc, doctorul nu se ia după mine, m-a anunțat că o să mă facă să arăt natural”, a mai spus Ana Morodan pentru sursa citată.

Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”

Vedeta online Ana Morodan, în vârstă de 35 de ani, este cunoscută drept ”Contesa Digitală”. Aceasta a explicat de unde i se trage acest supranume.

Ana Morodan a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan

Ana Morodan e ”detectiv” la „The Masked Singer România”, care va fi difuzat de Pro TV. Aceasta îi are colegi pe Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu.

citește și...