FOTO / Ana Maria Barnoschi, demențială în costum de baie! Și-a etalat formele în vacanță, în Maldive

12.02.2022, 16:48
FOTO / Ana Maria Barnoschi, demențială în costum de baie! Și-a etalat formele în vacanță, în Maldive
FOTO / Ana Maria Barnoschi, demențială în costum de bae! Și-a etalat formele în vacanță, în Maldive

Ana Maria Barnoschi, în vârstă de 30 de ani, și-a etalat formele în costum de baie în vacanța petrecută în Maldive. Asistenta TV de la emisiunea ”Roata Norocului”, de la postul de televiziune Kanal D, arată extraordinar de bine. Are o siluetă trasă prin inel ș forme foarte bine conturate, aparțiile ei fiind foarte apreciate de fani.

Ana Maria Barnoschi este cunoscută publicului telespectator din țara noastră din postura de asistentă TV la emisiunea ”Roata Norocului”, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Vedeta  a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, ma multe fotografii din vacanța pe care a petrecut-o în Maldive. Bruneta arată extraordinar de bine în costum de baie, fiind posesoarea unei siluete trase prin inel și a unui trup foarte bine proporționat.

Ana Maria Barnoschi, demențială în costum de baie! Complimentată de toți cei care au văzut-o

Imaginile postate în mediul online de Ana Maria Barnoschi i-au încântat pe prietenii virtuali ai acesteia. Internauții s-au întrecut în complimente la adresa felului în care arată asistenta de televiziune.

”Super! Frumoasă!”, ”Ești frumoasă”, ”Ești atât de drăguță”, ”O sirenă frumoasă”, ”Ne înnebuneștii cu așa priveliște”, ”Esti adorabila … ești superba…ești minunata Ana”, ”Atât de drăguță”, ”Bestial de frumoasă”, ”Ești super”, ”Super faină”, ”A ierșit sirena pe uscat…”, ”Bună bună ma ești”, ”Ești extraordinară”, ”Frumoasă ca întotdeauna”, ”Mica sirenă”, ”Ești cea mai frumoasă”, ”O femeie admirabilă”, ”Ești adorabilă”, au lăufat-o internauții pe Ana Maria Barnoschi.

Cum se menține în formă Ana Maria Barnoschi

Vedeta TV a explicat, pentru click.ro, că are un metabolism foarte bun, mănâncă orice, însp face sport.

”Datorită metabolismului destul de bun, nu am avut niciodată vreo problemă cu kilogramele în plus; dimpotrivă, mi-am dorit să mai pun câteva kilograme. În această perioadă, de stat acasă, nu am ținut dietă, mănânc orice, dar am făcut exerciții fizice. Am mâncat tot ce am vrut, sunt fericită că mă ajută metabolismul”, a declarat Ana Maria Barnoschi.

 

citește și...