FOTO / Ana Baniciu a făcut ravagii în costum de baie. ”Aoleu, frumoasă poți să fii!”

31.08.2020, 14:05
FOTO / Ana Baniciu a făcut ravagii în costum de baie. ”Aoleu, frumoasă poți să fii!”
FOTO / Ana Baniciu a făcut ravagii în costum de baie. ”Aoleu, frumoasă poți să fii!”

Ana Baniciu a făcut ravagii în mediul online după ce a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un costum de baie atipic.

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 27 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul românesc. Are o siluetă ireproșabilă, pe care orice fel de ținută vine perfect. Iar în costum de baie, vedeta este o apariție de vis.

De altfel, în cea mai recentă fotografie pe care a postat-o pe contul său de socializare, Ana Baniciu apare într-un costum de baie atipic, cu care a atras imediat atenția.

”Superbă”, ”Oooo, ce frumos!”, ”Splendoare fierbinte”, ”Aoleu, frumoasă poți să fii!”, ”Ești superbă!”, ”Frumos exemplar”, ”Frumoasă ca întotdeauna”, ”sexy și rea, dulce și rebelă, eștio prințesă”, ”Wow”, ”Foarte sexy”, ”Foarte frumoasă ești”, ”Ești o femeie superbă, atât de naturală în tot ceea ce faci. Ești într-o formă de invidiat”, ”Minunată”, au fost doar o parte dintre complimentele pe care Ana Baniciu le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

E pretențioasă când vine vorba de bărbați

Ana Baniciu a explicat recent cum ar vrea să fie bărbatul de lângă ea. Printre altele, fiica celebrului artist Mircea Baniciu își dorește ca partenerul ei să muncească mai mult ca ea pentru ca astfel să o motiveze și pe ea.

„Întotdeauna am avut pretenții de la bărbatul de lângă mine și nu mă refer la partea economică, tocmai că vreau să fiu total independentă financiar, nu sunt vreo materialistă. Evident că nu-mi doresc să cunosc un bărbat mai slab decât mine sau care să nu vrea să muncească, ba chiar mi-aș dori să găsesc unul care să muncească mai mult ca mine, ca să motiveze și pe mine”, a detaliat cântăreața într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

citește și...