Ana Baniciu, deranjată la culme de gestul unui bărbat. ”Probabil că l-am și înjurat”

30.05.2020, 11:05
Ana Baniciu, deranjată la culme de gestul unui bărbat. ”Probabil că l-am și înjurat”
Ana Baniciu, deranjată la culme de gestul unui bărbat. ”Probabil că l-am și înjurat”

Cântăreața Ana Baniciu a avut parte de o experiență neplăcută pe stradă, Vedeta a fost extrem de deranjată de gestul făcut de un bărbat.

Ana Baniciu a mărturisit că a fst claxonată de un bărbat în timp ce se afla pe stradă.

„Suntem în 2020, un an greuț pentru toată lumea. Un an în care mă gândesc și îmi doresc din suflet ca oamenii să se schimbe în bine dacă se poate. Azi mi-am dat seama că nu prea poate, pentru că, chiar și în 2020 după atâtea decenii, bărbații încă mai claxonează femei care sunt pe trotuar”, a explicat vedeta, citată de spynews.ro.

Ana Baniciu a mai afirmat că nu înțelege de ce recurg unii bărbați la astefl de gesturi.

„Sunt curioasă care este psihologia acestor bărbați care fac treaba asta și ce se gândesc? Că eu o să mă opresc și o să zic: „Hei, ce faci? Toate bune? N-ai vrea să ieșim în oraș?” și mă îndrăgostesc iremediabil după ce el m-a speriat cu acel claxon, evident. Probabil că l-am și înjurat. Dacă nu așa, l-am înjurat în mintea mea. Am zis: „ești un b…”!”, a mai comentat vedeta.

Ce spune despre viața ei personală

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe o rețea de socializare, artista a făcut declarații și despre viața ei personală.

„Am primit o grămadă de mesaje cu această întrebare: „ai iubit?”. Nu cred că e locul și momentul să vorbesc despre asta, chiar dacă aș avea, chiar dacă n-am”, a spus Ana Baniciu.

A câștigat ”Asia Express”

Ana Baniciu a fost una dintre vedetele care au participat în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Aceasta a făcut echipă cu buna ei prietenă, cântăreața Raluka. De altfel, cele două au ieșit învingătoare în finala primului sezon al concursului ”Asia Express”.

citește și...