FOTO / Ami, siluetă perfectă. Fizic de invidiat în costum de baie!

07.08.2020, 11:09
FOTO / Ami, siluetă perfectă. Fizic de invidiat în costum de baie!
FOTO / Ami, siluetă perfectă. Fizic de invidiat în costum de baie!

Cântăreața Ami are cu ce lăuda din punct de vedere fizic. Este posesoarea unui fizic de invidiat, iar în costum de baie arată perfect.

Ami, în vârstă de 30 de ani, profită din plin de vacanță. Artista a mers la mare, unde și-a etalat silueta impecabilă în costum de baie.


Artista arată fără reproș și atrage atenția cu fizicul ei oriunde își face apariția.


Fotografiile cu Ami în costum de baie au făcut deliciul urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare, care au admirat-o pentru felul în care arată și care au dat like după like postărilor de la mare făcute de cântăreață.

S-a redescoperit pe ea în carantină

Într-un interviu pentru protv.ro, Ami a mărturisit că perioada de carantină a ajutat-o să se descopere și să afle mai multe lucruri despre ea.

”Simt că acum am timp suficient să-mi pun ordine în gânduri și idei și am să profit la maxim de el. E un moment bun de studiu, de introspecție, o să las deoparte lumea exterioară și o să explorez mai mult lumea mea interioară. Iar după perioada asta de “pauză” cred ca o să fim mai câștigați cu toții”, explica artista.

Cine este Ami

Andreea Ioana Moldovan, cunoscut sub numele de scenă Ami, este o cântăreață din România, de muzică dance. Este cunoscută pentru piese precum „Trumpet Lights” ,,Playa en Costa Rica’’ sau „Deja Vu” feat. Grasu XXL, cu care este prezentă în clasamentele muzicale din România din 2012.

Ami s-a născut pe 28 septembrie 1989, în Baia Mare. La numai trei ani, părinții au înscris-o la un festival de muzică local, unde a câștigat marele premiu. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare și participarea la numeroase festivaluri naționale și internaționale. Totodată, Ami a studiat și vioara, timp de 12 ani.

După absolvirea liceului, Ami a plecat la București, unde a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică, secția Compoziție Jazz–Muzică Ușoară. Tot la București l-a cunoscut pe Adi Colceru (David Deejay), la sfârșitul anului 2011. Întâlnirea a fost de bun augur pentru că Adi Colceru căuta o voce feminină pentru un nou proiect. Astfel, Ami a intrat în gașca Dav7 Music.

Ami a activat și în trupa de backing vocals a Paulei Seling. Primul single l-a lansat în anul 2012 – “Trumpet Lights”, piesă compusă de David Deejay.

citește și...