FOTO / Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă o iau la roast pe Ana Morodan la ”iUmor”

27.02.2022, 13:17
FOTO / Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă o iau la roast pe Ana Morodan la ”iUmor”
FOTO / Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă o iau la roast pe Ana Morodan la ”iUmor”

Ana Morodan, cea de-a patra jurată a următoarei ediții a emisiunii ”iUmor”, nu va scăpa de binecunoscutul tratament al emisiunii – roast-ul. Diseară, de la 20.00, la postul de televiziune Antena 1, jurata Ana Morodan  va fi luată la roast de Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă.„Și tu ai ceva cu mine pentru că nu ți-am răspuns la telefon?”, a fost reacția noii jurate la unul dintre roast-uri.

 

Diseară, de la 20.00, Ana Morodan va trece prin tratamentul specific al juratului surpriză: roast-ul iUmor. Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă vor păși pe covorul roșu pentru a glumi pe seama noii jurate ce s-a alăturat Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo. „Ana are un suflet extraordinar de bun, dar este închis într-atâtea carapace încât roast-ul meu nu o va afecta, ba chiar o va face să râdă. Este foarte călită într-ale vieții și are atâtea straturi încât e greu să pătrund în mijlocul ei sensibil”, a declarat Amalia Năstase. „Faptul că ești aici și ne lași să spunem glume despre tine, spune foarte multe despre caracterul tău”, au fost cuvintele pe care Jorge i le-a adresat Anei Morodan. „Și tu ai ceva cu mine pentru că nu ți-am răspuns la telefon?”, a fost reacția noii jurate. Foștii concurenți ”Asia Express”, Cocuța și Bogdan Boantă, nu au ezitat să o ia la roast pe fosta lor adversară din competiție. „Ne-am imaginat-o, dar am și văzut-o pe Ana Morodan în multe ipostaze și totodată știm cât poate să ducă”, au spus aceștia.

iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

 

citește și...