FOTO / Alina Pușcău, trup de nota 10 în costum de baie. Și-a etalat formele de senzație!

01.09.2022, 10:48
FOTO / Alina Pușcău, trup de nota 10 în costum de baie. Și-a etalat formele de senzație!
Alina Pușcău, trup de nota 10 în costum de baie

Modelul Alina Pușcău are 40 de ani, da nu-și arată nici pe departe vârsta. Vedeta demonstrează că este într-o formă fizică de invidiat. Alina Pușcău și-a impresionat fanii din mediul online cu două fotografii în care își etalează trupul de nota 10 și formele de senzație într-un costum de baie multicolor, din două piese.

Alina Pușcău este un model de talie internațională. S-a născut în februarie 1981, în București. Trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. În anul 1998 a câștigat concursului Elite Model Look, la vârsta de 16 ani.  Cel mai recent proiect de televiziune în care a fost implicată vedeta a fost show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

Zilele acestea, Alina Pușcău și-a impresionat fanii de pe Instagram cu două fotografii în care apare la malul mării.

Alina Pușcău, trup de nota 10 în costum de baie. Arată demențial!

Alina Pușcău și-a etalat formele de senzație într-un costum de baie multicolor, din două piese.

”Frumos”, ”Foarte frumoasă, hot și sexy”, “Arăți absolut incredibil”, “Perfectă”, “Unele lucruri nu se schimbă niciodată”, “Frumoase poze”, ”Divină”, ”Mai frumoasă nu se poate”, Hot”, ”Femeie frumoasă și puternică”, i-au transmis internauții Alinei Pușcău.

Alina Pușcău s-a iubit cu starul hollywoodian Vin Diesel

În urmă cu ani, Alina Pușcău  a avut o idilă cu actorul Vin Diesel. Într-un interviu pentru  emisiunea ”Teo Show”, aceasta a făcut dezvăluiri din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu starul hollywoodian Vin Diesel.

”L-am cunoscut pe Vin Diesel la 17 ani. Abia câștigasem Elite Model Look și eram toate fetele la un dinner și Vin Diesel era chiar în capăt (n.r. al mesei), avea ochelari și arata ca în Matrix. Țin minte că avea un palton de piele, totul era în piele și mă uităm ”Cine e asta cu ochelari, cine se crede el?”.(…) Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos în fața mea, nu știu de ce. Este un om extraordinar. Este foarte liniștit și de treaba, e un om de casă, dar nu am fost pregătită pentru ceva mai serios. Îmi zicea că vrea să aibă copii, dar aveam 20 de ani, lucram foarte mult și călătoream foarte mult”, a detaliat Alina Pușcău, citată de wowbiz.ro.

Alina Pușcău a vorbit și despre cariera sa de model, dar și despre momentele dificile prin care a trecut: ”Am avut o cădere, nu pot să spun depresie. Toată lumea zicea cât de frumoasă sunt, dar nimeni nu voia să-mi știe sufletul, cine sunt eu ca persoană, cine sunt eu Alina. Nu mă simțeam frumoasă.(…) Mă simțeam o fată normală care a avut foarte multe oportunități, noroc. (…) Am avut foarte mult noroc”.

 

citește și...