FOTO / Alina Pușcaș, siluetă de vis. Și-a arătat formele pe plajele din Grecia

30.08.2020, 09:35
FOTO / Alina Pușcaș, siluetă de vis. Și-a arătat formele pe plajele din Grecia
FOTO / Alina Pușcaș, siluetă de vis. Și-a arătat formele pe plajele din Grecia

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 34 de ani, are o siluetă de vis, deși a trecut prin trei nașteri.

Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Antena 1, are trup de model. Aceasta și-a etalat silueta impecabilă în costum de baie pe plajele din Grecia. Deși a trecut prin trei nașteri, vedeta de televiziune are forme fără reproș, lucru pe care l-au observat toți cei care i-au văzut pozele din vacanță.

”Vrem să vă vedem mereu așa în formă. Sunteți admirabilă”, ”Ești superbă”, ”Ești admiurabilă”, ”Nu am cuvinte”, ”Frumoasă”, ”Cât de frumoasă poți să fii”, ”Hot mama”, i-au transmis prietenii virtuali Alinei Pușcaș.

Este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

A fost infectată cu coronavirus

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată.

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea.

citește și...