Ce a pățit Alina Pușcaș în prima zi de relaxare. ”Motiv pentru care apare și orteza în fotografie”

16.05.2020, 11:48
Ce a pățit Alina Pușcaș în prima zi de relaxare. ”Motiv pentru care apare și orteza în fotografie”

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș a avut parte de un mic incident în prima zi de relazare a măsurilor în contextul pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Alina Pușcaș și-a luxat mâna în prima zi de relaxare a măsurilor, după cum le-a dezvăluit fanilor ei de pe rețelele de socializare. De asemenea, prezentatoarea TV a avut parte și de o schimbare de look în ceea ce privește podoaba capilară. Aceasta și-a vopsit părul în nuanțe de argintiu.

”Ieri, 15 Mai 2020 se întâmplau multe pentru noi… dar cel mai important lucru era semi-libertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni! Am învățat (fie că acesta era scopul sau nu) să apreciem din nou frumusețea lucrurilor simple și mai ales, am redescoperit natura! 🍀 90% dintre fotografiile pe care le-am făcut în perioada de carantină au fost despre Natură…

Ce a însemnat pentru mine 15 Mai? O mână luxată (motiv pentru care apare și orteza în fotografie 😅, doare, dar nah…), primul machiaj profesional după atâta timp (😎), prima schimbare tip transformare ( “te cunosc de undeva”, personaj Elsa Grey Matte 😁) și prima ședința foto făcută cu mult, mult, foarte mult entuziasm! VOI? Cum ați simțit prima zi de libertate?”, este mesajul transmis de Alina Pușcaș celor care o urmăresc în mediul online.