FOTO. Alina Eremia are forme perfecte. Cum a fost surprinsă artista la sala de fitness

23.12.2021, 18:43

Alina Eremia este una dintre cele mai sexy vedete din România. Artista își menține forma fizică la sala de fitness, iar cea mai recentă fotografie arată cum reușește vedeta să arate fenomenal. Îmi place de Alina! Muncește la corpul ei! Felicitări! “, spune un internaut.

 

Artista se numără printre cele mai apreciate nume de la noi din țară, în industria muzicală. Și-a făcut debutul în showbiz-ul românesc în urmă cu ani de zile, atunci când a fost cooptată în serialul Pariu cu viața.

În ultima sa postare pe Instagram, faimoasa cântăreața arătă prietenilor săi virtuali că a ajuns la sală. Se pare că Alina Eremia nu își dorește să ia absolut deloc în greutate, mai ales acum, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Alina Eremia, sexy la sala de fitness

Îmbrăcată adecvat – cu o pereche de colanți și o bustieră albă – cântăreața a reușit să atragă imediat atenția celor din jur.

Cântăreața a declarat că ține cont de câteva reguli simple: nu mănâncă prăjeli sau fast food, iar dulciurile sunt o raritate și încearcă să evite zahărul.

Ce dietă are Alina Eremia

‘Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori. Evit zahărul pentru că este extrem de nociv’, a spus Alina Eremia pentru Avantaje.ro

Edi Barbu și Alina Eremia trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani de zile, departe de ochii curioșilor.

Cine este Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia

Iubitul artistei ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii multinaționale. Este mare iubitor de sport, se antrenează zilnic la sală și practică luptele de contact și kick-boxul.

Edi Barbu este pasionat de sporturile extreme, cum ar fi parașutismul.

citește și...