VIDEOI / Alina Eremia, ipostază rară alături de iubitul ei. Cum arată cel cu care formează un cuplu de cinci ani

17.11.2020, 11:56
VIDEOI / Alina Eremia, ipostază rară alături de iubitul ei. Cum arată cel cu care formează un cuplu de cinci ani
Alina Eremia, ipostază rară alături de iubitul ei. Cum arată cel cu care formează un cuplu de cinci ani

Alina Eremia a postat, pe contul său de Instagram, două fotografii în care apare alături de iubitul ei, în vacanță. Este una dintre rarele ocazii în care artista se afișează public alături de partenerul său.

De cinci ani, cântăreața Alina Eremia are o relație cu Edi Barbu, însă vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația lor, preferând să-l țin ă pe acesta departe de ochii lumii. Totuși, zilele acestea, pe contul său de Instagram, Alina Eremia a postat două fotografii în care apare alături de iubitul ei, Edi, pe o plajă din insulele Maldive.


“Ești persoana pe care o sun atunci când sunt tristă și atunci când sunt fericită”, a notat Alina Eremia în dreptul imaginilor.

Cum l-a cunoscut Alina Eremia pe iubitul ei

Despre Edi Barbu nu se știu multe lucruri, ci doar că deține o funcție de conducere într-o corporație și îi place la nebunie să meargă la sala de sport. De altfel, la sală a și cunoscut-o Edi pe Alina Eremia, conform protv.ro.

Cei doi locuiesc de ceva vreme împreună, iar Alina i-a dedicate deja câteva piese iubitului. În octombrie 2020, Alina Eremia a lansat videoclipul piesei “Noi”, unde apare și iubitul ei, Edi Barbu.

„Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. “Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi”, a declarat Alina Eremia despre single-ul “Aș da”.

Ce spune Alina Eremia despre showbiz

Alina Eremia, în vârstă de 26 de ani, este una dintre artistele cunoscute din lumea artistică din România. Cântăreața a explicat, pentru revista Elle, cât de greu este să fii femeie în showbiz-ul românesc.

”Nu e simplu dintr-un singur motiv, pentru că riști să fii catalogată ca o față drăguță și atât, sau să folosești aspectul fizicul ca cel mai mare atu. Iar eu nu vreau treaba asta. E important să ai tot pachetul, să fii talentată, să arăți bine, să fii smart, dar eu vreau să fiu recunoscută pentru calitățile mele muzicale”, a afirmat Alina Eremia.

Artista a mărturisit și care a fost cea mai mare provocare pentru ea. ”Să mă mențin, să rămân constant în atenția și interesul oamenilor din punct de vedere muzical. Este o provocare pentru că totul se schimbă rapid, trebuie să ții pasul și, în același timp, să rămâi autentic”, a spus vedeta.

citește și...