Alina Eremia s-a fotografiat într-o rochie decoltată. Cum sărbătorește artista ziua de naștere. “Este pe lux”

15.12.2021, 17:36

Alina Eremia a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani. Artista a împărtășit cu fanii ei cum sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, într-o rochie decoltată, plină de paiete argintii. “A făcut spumă șampania, este pe lux.”, a spus solista.

Artista se numără printre cele mai apreciate nume de la noi din țară, în industria muzicală. Și-a făcut debutul în showbiz-ul românesc în urmă cu ani de zile, atunci când a fost cooptată în serialul Pariu cu viața.

Alina Eremia este discretă când vine vorba de viața personală. Vedeta a făcut o excepție și a împărtășit fanilor cum își serbează ziua de naștere.

Alina Eremia, mesaj de ziua de naștere: Nu lua viața prea în serios”

Încă de la primele ore ale diminețîi, fanii i-au trimis câte un mesaj sau o urare de bine cu ocazia acestei zile.

”28. Nu lua viața prea în serios.”, a scris ea în dreptul unei fotogorafii în care apare într-o rochie lungă, din paiete, care îi pune în valoare picioarele tonifiate.

Artista: Uitați a făcut spumă șampania, este pe lux”

Chiar dacă fanii ei se asteptau ca artista să petreacă, Alina Eremia a preferat să muncească. Mai mult, solista a postat fotografii, anunțând că lucrează la un nou proiect.

“Poate vă întrebați și voi ce fac de ziua mea. Mi-am pregătit cadrul, aici cu bradul în spate, o să fac poze că să postez, iar voi să îmi urați la mulți ani. Uitați a făcut spumă șampania, este pe lux.”, a spus Alina Eremia pe Instagram.

Fotografia a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri, iar totodată secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt.

Cine este Edi Barbu, iubitul Alinei Eremia

Edi Barbu și Alina Eremia trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani de zile, departe de ochii curioșilor.

Iubitul artistei ocupă o funcție de conducere în cadrul unei companii multinaționale. Este mare iubitor de sport, se antrenează zilnic la sală și practică luptele de contact și kick-boxul.

Edi Barbu este pasionat de sporturile extreme, cum ar fi parașutismul.

citește și...