FOTO / Alexandra Stan, de infarct. Ținuta care a lăsat totul la vedere

23.11.2020, 09:00
FOTO / Alexandra Stan, de infarct. Ținuta care a lăsat totul la vedere
FOTO / Alexandra Stan, de infarct. Ținuta care a lăsat totul la vedere

Cântăreața Alexandra Stan s-a afișat într-o ținută extem de provocatoare în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan știe foarte bine cum să capteze imediat atenția celor care o urmăresc în mediul online. Artista mizează din plin pe atuurile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-Natură. Cântăreața a postat, pe contul său de socializare, două fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie de culoare neagră, mulată și foarte crăpată în partea de jos, care a lăsat să se vadă că nu purta lenjerie intimă.

Apariția Alexandrei Stan a adunat zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii din partea internauților. ”OMG”, ”Cea mai frumoasă”, ”Superbă, frumoasă și seducătoare lady”, ”Ținuta face tit”, ”Frumoasă femeie”, ”Picioarele alea…”, ”Iar fără???”, ”Ce bine arăți”, ”Nu-i rău”, ”Cea mai sexy artistă din România”, i-au transmis aceștia vedetei.

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

citește și...