FOTO / Alexandra Stan, apariție plină de senzualitate. În body cu un decolteu adânc!

21.06.2021, 10:14
FOTO / Alexandra Stan, apariție plină de senzualitate. În body cu un decolteu adânc!
FOTO / Alexandra Stan, apariție plină de senzualitate. În body cu un decolteu adânc!

Cântăreața Alexandra Stan a avut o apariție plină de senzualitate în fața fanilor săi din mediul online.

În cea mai recentă fotografie pe care a făcut-o publică în mediul online, Alexandra Stan este super sexy. Artista poartă un body cu imprimeu animal print, cu un decolteu adânc. Ținuta îi pune foarte bine în valoare formele.


De altfel, internauții au fost încântați de apariția Alexandrei Stan, transmițându-i numeroase mesaje în care o complimentează pentru felul în care arată. ”Ești foarte hot, Alexandra”, ”Cea mai frumoasă și mai sexy cântăreață”, ”Sexy”, ”Frumusețe de fată”, ”Minunată”, ”Ești o scumpă”, ”Ce frumoasă ești”, ”Superbă”, ”Ceva frumos și sexy”, ”Fantastică”, ”Ești bună rău”, ”Ești foarte frumoasă”, sunt doar câteva dintre measajele primite de Alexandra Stan de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan, una dintre cele mai de succes artiste din România

Alexandra Stan are 32de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate. A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o. Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

citește și...