FOTO / Alexandra Stan a încins plaja. Cod roșu de senzualitate!

09.08.2021, 09:21
FOTO / Alexandra Stan a încins plaja. Cod roșu de senzualitate!
FOTO / Alexandra Stan a încins plaja. Cod roșu de senzualitate!

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a încins atmosfera la plajă. Vedeta s-a pozat în costum de baie, în iostaze pline de senzualitate. Artista și-a etalat atuurile fizice, iar fanii din mediul online au fost mai mult decât încântați de imaginile postate de aceasta. Alexandra Stan a primit numeroase mesaje din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Alexandra Stan a publicat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii în care apare la plajă.

Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, cântăreața a făcut furori cu formele ei, în special cu posteriorul ferm și bombat.

Alexandra Stan a încins plaja. Cum au reacționat fanii

Imaginile postate de Alexandra Stan au făcut deliciul  internauților, care au transmis numeroase mesaje pentru artistă.

“Uita-te la ea. Rupta e din cer si mandra ca o stea”, ”Superbă mereu”, ”Ești foarte frumoasă”, ”Superbă”, ”Arăți extraordinar”, ”femeie superbă”, ”Ești atât de frumoasă”, ”Îndrăznește mai mult”, ”Zeița din Olimp”, ”Hot și sexy”, ”Pur și simplu minunată”, ”Wow, ești foarte frumoasă”, ”Arăți minunat”, ”Sexy”, ”Beton”, ”O voce monumentală și fundul de asemenea”, ”Excelent”, ”Frumos posterior”, ”Super sexy”, ”Adorabilă”, ”Superbă și sexy”, ”Un funduleț superb”, i-au scris internauții Alexandrei Stan.

Alexandra Stan s-a căsătorit de curând

Cântăreața Alexandra Stan a decis recent să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. Alexandra Stan a povestit, într-un recent interviu,  ce a atras-o la partenerul ei de viață, Emanuel Necatu, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele”, a mărturisit Alexandra Stan.

citește și...