FOTO. Adina Buzatu, topless la piscină! Vedeta arată impecabil la 43 de ani. Imaginile care au înnebunit internetul

27.08.2020, 14:14
FOTO. Adina Buzatu, topless la piscină! Vedeta arată impecabil la 43 de ani. Imaginile care au înnebunit internetul
Adina Buzatu, topless la piscină! Vedeta arată impecabil la 43 de ani. Imaginile care au înnebunit internetul

Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină, a plecat în vacanță pe litoralul românesc și se pare că s-a distrat de minune. Vedeta a făcut baie în mare și s-a bucurat de razele soarelui. În plus, ea a făcut și o sesiune foto incendiară, chiar pe șezlong, în stațiunea Vama Veche.

Adina Buzatu arată impecabil în costum de baie, deși are 43 de ani. Cunoscuta creatoare de modă a postat pe rețelele de socializare o imagine care a încins imaginația bărbaților.

Adina Buzatu a renunțat la inhibiții

Stilista a dorit să se bronzeze uniform, așa că a renunțat la sutien. Este pentru prima dată când aceasta nu se sfiește să își dea jos sutienul și să apară aproape dezgolită pe rețelele de socializare.

‘Ai, mama mea, cât ești de bună! Piele fină.. Incitant.. Deosebit. De frumos. Te admir, Sărut mâinile, doamna Adina, perfectă…’, sunt câteva dintre complimentele primite de Adina Buzatu din partea fanilor de pe Instagram.

Adina Buzatu s-a relaxat la piscina hotelului unde a fost cazată, arătându-le tuturor cât de bine arată, semn că timpul nu și-a pus deloc amprenta asupra frumuseții sale. În fotografia respectivă, Adina stătea întinsă, în timp ce își ascundea bustul imens cu o mână.

‘Probabil ultima zi de plajă sezonul acesta și încă nu prea m-am bronzat’, a scris vestita stilistă a bărbaților în dreptul imaginii incendiare.

Cum se menține în formă

Într-un interviu pentru ”Ce se întâmplă doctore?”, Adina Buzatu a explicat ce dietă a ținut pentru a scăpa de kilogramele în plus.

‘Am renunţat la dulce şi pâine, mâncam doar o felie de graham dimineaţa, cu brânză slabă, ulei de măsline, apoi friptură cu salată de legume. Evitam carbohidraţii şi făceam zilnic tratamente corporale şi sport, foarte mult sport!

Evit dulciurile, dar nu în totalitate. De obicei le înlocuiesc cu variante raw vegane, fără zahăr. Ştiu că şi acestea au multe calorii, dar măcar sunt calorii din nutrienţi buni. În rest, nu prea mănânc cartofi, orez, prăjeli, paste, carbohidraţi în general. Dar sunt o mare pofticioasă şi dacă mănânc ceva bun, dar nu prea sănătos, compensez cu mult sport ulterior. Nu-mi plac lucrurile radicale, dietele stricte – nu reuşesc să le urmez, subconştientul luptă cu mine şi cedez repede’, a declarat Adina Buzatu pentru csid.ro.

citește și...