Premieră pentru Adina Buzatu în izolare. ”Niciodată nu aș fi putut să le învăț”

13.04.2020, 10:38
Premieră pentru Adina Buzatu în izolare. ”Niciodată nu aș fi putut să le învăț”
Premieră pentru Adina Buzatu în izolare. ”Niciodată nu aș fi putut să le învăț”

Stilista Adina Buzatu a afirmat că perioada de izolare la domiciliu a ajutat-o să învețe lucruri noi. Vedeta a mărturisit că a învățat să gătească.

Adina Buzatu a stabilit o premieră în această perioadă, apucându-se de gătit. Stilista a mărtuisit că înainte nu făcea nici măcar o cafea.

”Un alt lucru important, ca premieră mondială, m-am apucat de gătit. Eu nu făceam înainte nici măcar o cafea, chiar râdeam pe tema asta, că pentru mine ar fi un challenge să-mi ceară cineva să-i gătesc  o cafea. Ei, ai să râzi, acum m-am apucat de făcut și fac de la salate, până la friptură și înghețată și chiar de ziua mea am făcut o mică petrecere în familie, extrem de mică, adică doar noi și mi-a plăcut enorm. Am făcut conopidă, țelină, friptură la grătar și înghețată de casă din banane cu lapte, fără zahăr. Deci am învățat lucruri noi, pe care niciodată nu aș fi putut să le învăț”, a declarat Adina Buzatu pentru click.ro.

Vedeta se află în izolae alătui de fiica sa, Sara, însă recunoaște că îi este foarte dor de mama ei, pe care nu o poate vedea.

”Am norocul extraordinar că Sara, fiica mea, a reușit să vină în țară și atunci stăm împreună și de mult mult timp nu am mai reușit să petrecem atât de mult timp, să ne bucurăm una de alta. Facem sport, ne uităm la filme, citim, jucăm table, cărți, facem lucruri foarte drăguțe, de care niciodată nu am avut timp să ne bucurăm”, a mai spus Adina Buzatu.

”Un minus major este acela că nu o văd pe mama și mi-e tare dor de ea. Nu e prea tinerică și mi-e teamă să o expun, însă mi-e tare greu fără ea. De ziua mea ne-am auzit la telefon, dar nu ne-am văzut, e dificil. Nu îmi văd prietenii, dar mă aud des cu ei”, a adăugat stilista.

citește și...