FOTO / Cum a slăbit Adina Buzatu 45 de kilograme după naștere. Ce alimente a exclus din regimul ei

16.02.2020, 12:58
FOTO / Cum a slăbit Adina Buzatu 45 de kilograme după naștere. Ce alimente a exclus din regimul ei
Cum a slăbit Adina Buzatu 45 de kilograme după naștere. Ce alimente a exclus din regimul ei

Adina Buzatu a explicat cum a reușit să slăbească 45 de kilograme în urmă cu ani, după nașterea fiicei sale, Sara.

Designerul Adina Buzatu a acordat un interviu pentru ”Ce se întâmplă doctore?”, în care a povestit ce dietă a ținut în acea perioadă.

”Am renunţat la dulce şi pâine, mâncam doar o felie de graham dimineaţa, cu brânză slabă, ulei de măsline, apoi friptură cu salată de legume. Evitam carbohidraţii şi făceam zilnic tratamente corporale şi sport, foarte mult sport!”, a declarat Adina Buzatu pentru csid.ro.

Adina Buzatu a explicat și ce alimente a scos din dieta sa de zi cu zi pentru a se menține în formă.

”Evit dulciurile, dar nu în totalitate. De obicei le înlocuiesc cu variante raw vegane, fără zahăr. Ştiu că şi acestea au multe calorii, dar măcar sunt calorii din nutrienţi buni. În rest, nu prea mănânc cartofi, orez, prăjeli, paste, carbohidraţi în general. Dar sunt o mare pofticioasă şi dacă mănânc ceva bun, dar nu prea sănătos, compensez cu mult sport ulterior. Nu-mi plac lucrurile radicale, dietele stricte – nu reuşesc să le urmez, subconştientul luptă cu mine şi cedez repede.

Obişnuiesc să las timp între mese, de exemplu, dacă seara mănânc la 6, a doua zi mănânc la 10 prima dată. Dimineaţa beau întotdeauna un pahar cu apă călduţă şi lămâie, deseori îmi fac un shake din fructe, legume sau pudră proteică pentru energie, de regulă după antrenament, pentru energie.

Evit mezelurile, tot ce înseamnă procesat. De asemenea, evit să amestec multe mâncăruri. Încerc să mănânc cât mai curat. Chiar dacă „scap” la ceva dulce, nu combin cu altceva. Varianta optimă pentru mine este meniul de 1.200 de calorii, cu 3 mese principale şi 2 gustări din ingrediente bio, integrale, fără zahăr. Îmi place mult să mănânc variat, nu mă simt bine să mănânc doar carne de exemplu sau doar fructe”, a afirmat ea.

Citește mai departe pe csid.ro.

citește și...