FOTO / Adina Buzatu, topless. Apariție incitantă a vedetei!

21.05.2022, 10:47
FOTO / Adina Buzatu, topless. Apariție incitantă a vedetei!
FOTO / Adina Buzatu, topless. Apariție incitantă a vedetei!

Stilista Adina Buzatu, în vârstă de 45 de ani, a înfierbântat atmosfera pe rețelele de socializare. Aflată în vacanță, aceasta și-a surprins plăcut admiratorii din mediul online cu o serie de fotografii incitante. Vedeta a pozat topless având însă grijă să nu are mai muiâlt decât ar fi dorit. Reacțiile internauților au apărut instant.

Adina Buzatu a pozat topless în vacanță. Aceasta a postat imaginile incendiare pe contul său de pe o rețea de socializare. Vedeta a avut grijă însă să nu lase la vedere mai mult decât ar fi dorit, acoperindu-și bustul cu o plărie imensă de paie.

”Poarta palarii 👒 nu doar pentru utilitatea evidenta de a te proteja de soare☀️ / frig ❄️ ci si pentru plusul de eleganta pe care il confera”, a notat ea în deptuil fotografiilor.

Adina Buzatu, topless. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Imaginile postate de Adina Buzatu au stârnit imediat interesul internauților, care au tran smis numeroase comentarii.

”Minunată ființă”, ”wow, fumoasă”, ”Ești o super frumoasă din toate punctele de vedere, îți multumesc ca ne încânți cu aparițiile tale”, ”Jos cu pălăriia”, ”Ce frumusețe sexy”, ”Ești frumoasă”, ”Wow……Asa daa!!!”, ”În poza asta nimeni nu vede pălăria. Superbă”, ”Minunată”, ”Foarte sexy”, ”Senzațională”, ”Felicitari Adina arati superb la anisorii tai….pot spune ca dai clasa la multe pitipoance de plastic !!!👏”, ”Ai ramas la 25 ani… un corp de invidiat, o frumusete unica si o eleganta care te defineste!”, ”Foarte sexy”, ”Frumusețe rară”, ”Frumos sub pălărie”, au comentat cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani

Adina Buzatu a afirmat, într-un interviu,  că și-a dorit încă din adolescență să fie independentă și să își câștige ea banii, fără a fi nevoită să le ceară părinților săi. Stilista a explicat și cum a câștigat primii săi bani și din ce activitate. “Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică, eu îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri”, a povestit Adina Buzatu.

Stilista a spălat parbrize împreună cu o prietenă de-a sa din adolescență. “Spălam parbrizul cu prietena mea, care era fiica profesorului de fizică. Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau: ”Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac!”. Pe zi făceam cam 1.500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție”, a mai declarat Adina Buzatu.

citește și...