Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani. ”Pe zi făceam cam 1.500 de lei”

31.07.2021, 12:19
Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani. ”Pe zi făceam cam 1.500 de lei”
Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani. ”Pe zi făceam cam 1.500 de lei”

Stilista Adina Buzatu, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit, cum a reușit să își c=âștige primii bani încă din adolescență. Acesta a explicat ce a făcut împreună cu prietenă de la acea vreme.  ”Pe zi făceam cam 1.500 de lei”, a povestit stilista Adina Buzatu la o emisiune de televiziune despre perioada respectivă.

Adina Buzatu a afirmat că și-a dorit încă din adolescență să fie independentă și să își câștige ea banii, fără a fi nevoită să le ceară părinților săi.

Stilista a explicat și cum a căștigat primii săi bani și din ce activitate.

Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani. ”Spălam parbrizul cu prietena mea”

“Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică, eu îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri”, a povestit Adina Buzatu, potrivit wowbiz.ro.

Stilista a spălat parbrize împreună cu o prietenă de-a sa din adolescență. “Spălam parbrizul cu prietena mea, care era fiica profesorului de fizică. Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau: ”Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac!”. Pe zi făceam cam 1500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție”, a mai declarat Adina Buzatu.

Adinei Buzatu nu-i place să meargă la cumpărături

La o emisiune de televiziune,  stilista Adina Buzatu a explicat că îi este foarte greu să își aleagă hainele potrivite și că nu îi place să facă shopping.”Mie îmi este foarte greu. De ce? Pentru că nu am timp pentrui mine niciodată. Toată lumea crede că eu scot ținutele din pălărie. Nu, nicidecum. În primul rând, eu urăsc să fac shopping, pentru că eu petrec în magazin ore întregi. Toată viața mea e în magazin. În magazin iubesc să stau, pentru că îmi e drag de clienți, să vorbesc cu ei, am parte de tot felul de experiențe frumoase cu clienții mei. Ei, dar când mă duc, de exemplu, la Milano, cu buseness, crede-0mă, mai bine stau în pat. Dacă am două ore libere vreau să stau în pat să citesc o carte. Mi se pare luxul de pe lume. Să stau în pat este răsfățul meu”, a afirmat stilista.

”N-am mai avut zile libere de o viață. Nu am timp și atunci faptul că pot să stau alea două sau trei ore, să nu fac nimic mi se pare de parcă am fost la un hotel de cinci stele și am primit nu știu ce…”, a adăugat Adina Buzatu.

citește și...