Mărturisirile dureroase ale Adinei Buzatu: ”Pentru Sara a fost un șoc când a murit tata”

04.06.2021, 12:17
Mărturisirile dureroase ale Adinei Buzatu: ”Pentru Sara a fost un șoc când a murit tata”
Mărturisirile dureroase ale Adinei Buzatu: ”Pentru Sara a fost un șoc când a murit tata”

Stilista Adina Buzatu a făcut mărturisiri despre una dintre cele mai dureroase perioade din viața sa.

Adina Buzatu a vorbit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, despre moartea tatălui său, Mihai Buzatu. Acesta s-a stins din viață în 2015, în urma unui accident vascular celebral. „Tata îmi spunea povești în fiecare seară mie și fratelui meu, Ștefan. Am fost foarte apropiată de el. În general fetele au o relație specială cu tații. Tata era coleric și eu l-am moștenit. A făcut atac cerebral și noi tot am sperat că-și revine până în ultimul moment. Și-a luat la revedere de la mine, s-a uitat în ochii mei și mi-a zis: ”Tati, te rog, o să fii bine!”. Am învățat de la el să fiu verticală, să fiu corectă. Taică-meu a fost un om special, era ofițer, a avut o înmormântare cu onoruri militare”, a spus Adina Buzatu, potrivit click.ro.

Stilista a afirmat că fiica sa, Sara, a fost exterem de afectată de dispariția bunicului său: „Pentru Sara a fost un șoc când a murit tata. A afectat-o mult de tot, a ținut doliu după el un an, deși era un copil. După aceea ținea toate posturile pentru sufletul bunicului ei. Tata nu a putut să plece până nu a văzut-o pe ea. A avut o relație profundă cu fiica mea, Sara. Atunci era pensionar și avea grijă de ea împreună cu mama mea”.

Adinei Buzatu nu-i place să meargă la cumpărături

 

La o emisiune de televiziune,  stilista Adina Buzatu a explicat că îi este foarte greu să își aleagă hainele potrivite și că nu îi place să facă shopping.

”Mie îmi este foarte greu. De ce? Pentru că nu am timp pentrui mine niciodată. Toată lumea crede că eu scot ținutele din pălărie. Nu, nicidecum. În primul rând, eu urăsc să fac shopping, pentru că eu petrec în magazin ore întregi. Toată viața mea e în magazin. În magazin iubesc să stau, pentru că îmi e drag de clienți, să vorbesc cu ei, am parte de tot felul de experiențe frumoase cu clienții mei. Ei, dar când mă duc, de exemplu, la Milano, cu buseness, crede-0mă, mai bine stau în pat. Dacă am două ore libere vreau să stau în pat să citesc o carte. Mi se pare luxul de pe lume. Să stau în pat este răsfățul meu”, a afirmat stilista.

”N-am mai avut zile libere de o viață. Nu am timp și atunci faptul că pot să stau alea două sau trei ore, să nu fac nimic mi se pare de parcă am fost la un hotel de cinci stele și am primit nu știu ce…”, a adăugat Adina Buzatu.

citește și...