FOTO / Adina Buzatu e top la plajă. Fără reproș în costum de baie, la 45 de ani!

15.08.2022, 10:52
FOTO / Adina Buzatu e top la plajă. Fără reproș în costum de baie, la 45 de ani!
Adina Buzatu e top la plajă

Stilista Adina Buzatu, în vârstă de 45 de ani, este top la plajă. Vedeta afișează un trup cu forme foarte bine lucrate la sala de sport și un trup de vis. Adina Buzatu este făă reproș în costum de baie, după cum se poate vedea și din cele mai recente fotografii din vacanță postate de acesta în mediul online.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină.

Vedeta știe foarte bine cum să atragă atenția asupra sa, la fiecare apariție. De data aceasta, sulista și-a cucerit fanii cu apariții la plajă, în costum de baie.

Adina Buzatu e top la plajă. Are un trup foarte bine tonifiat

Adina Buzatu are o siluetă fără cusur și un trup foarte bine tonifiat. Fotografiile cu ea în costum de baie au fost extrem de apreciate de fani.

”Super”, ”Top”, ”Wow”, ”Arăți fantastic, lady Adina Buzatu”, ”Absolut superbă”, ”Minunată”, ”Wow, ce felină superbă”, ”Prințesă”, ”Mamă, ce abdomen”, ”Ce trup frumos”, ”Minunată”, i-au transmis aceștia.

Cum a câștigat Adina Buzatu primii bani

Adina Buzatu a afirmat, într-un interviu,  că și-a dorit încă din adolescență să fie independentă și să își câștige ea banii, fără a fi nevoită să le ceară părinților săi. Stilista a explicat și cum a câștigat primii săi bani și din ce activitate. “Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu, deci mama e director de liceu la două străzi. Eu îmi doream să fiu independentă, a fost o dorință de mică, eu îmi doream să fiu independentă, să fac eu lucruri”, a povestit Adina Buzatu.

Stilista a spălat parbrize împreună cu o prietenă de-a sa din adolescență. “Spălam parbrizul cu prietena mea, care era fiica profesorului de fizică. Eram un copil, aveam niște mutre de copii tâmpiți. Îmi pare rău că n-am găsit pozele alea, mi-a făcut un fotograf, aveam pantofi din ăia mari. Dar știi care era faza? Că li se părea tuturor ceva cool, spuneau: ”Uite, mă, puștoaicele astea, ce fac!”. Pe zi făceam cam 1.500 de lei, timp de două ore. Se întâmpla asta după Revoluție”, a mai declarat Adina Buzatu.
citește și...