FOTO / Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Vlad Craioveanu și Alin Dincă iau la roast al patrulea jurat ”iUmor”

04.03.2022, 13:28
FOTO / Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Vlad Craioveanu și Alin Dincă iau la roast al patrulea jurat ”iUmor”
FOTO / Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Vlad Craioveanu și Alin Dincă iau la roast al patrulea jurat ”iUmor”

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor avea și în această duminică un nou coleg de jurizare. Răzvan Exarhu va experimenta din plin ce înseamnă o zi de filmare pentru cel de-al doisprezecelea sezon iUmor, însă nu înainte de a trece prin „botezul” emisiunii: roastul acid al juratului surpriză. Răzvan Exarhu, cel de-al patrulea jurat al ediției următoare iUmor, va fi luat la roast de Vlad Craioveanu, Adi Hădean, Dragoș Bucurenci și Alin Dincă duminică, de la 20.00, la Antena1.

Adi Hădean, Dragoș Bucurenci, Vlad Craioveanu și Alin Dincă îl vor lua la roast pe Răzvan Exarhu, ajutându-l astfel să devină jurat iUmor cu drepturi depline. „Deși știu că Răzvan poate duce multe, s-ar putea ca unele dintre cuvintele spuse în acest roast să fie mai greu de digerat”, a spus Adi Hădean despre momentul său. A fost o mare surpriză să mi se propună să îi fac roast lui Răzvan pentru că nu e primul om la care m-aș gândi când vine vorba să râd pe seama cuiva. În plus, nu e ușor să ironizezi pe cineva care ironizează pe toată lumea”, a mărturisit Dragoș Bucurenci. Colegi în sfera profesională, Vlad Craioveanu a precizat: „Cred că o să fie plăcut surprins că îl voi lua la roast. Răzvan face parte din categoria oamenilor pe care îi respect în zona profesională”. „Așteptam momentul în care să îl enervez pe Răzvan fără ca el să poată spune ceva, dar așteptam să fac asta în fața oamenilor. În emisiunea lui nu prea ai cum, dar de această dată răul va fi făcut”, a dezvăluit și Alin Dincă. Reacțiile celui de-al patrulea jurat pot fi urmărite duminică, de la 20.00, în cea mai nouă ediție iUmor.

”iUmor” 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

”iUmor”, la al 12-lea sezon

Pentru cel de-al 12-lea sezon, cei trei jurați – Delia, Cheloo, Mihai Bendeac –  și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor” , concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

”iMai Mult Umor” revine cu un nou sezon, iar actorul Vlad Drăgulin va da viață unui alt personaj ce va urmări îndeaproape culisele emisiunii iUmor. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

 

citește și...