FOTO. Adelina Pestrițu, petrecere de lux pentru fiica ei! Zenaida-Maria a împlinit doi anișori

03.08.2020, 23:22
FOTO. Adelina Pestrițu, petrecere de lux pentru fiica ei! Zenaida-Maria a împlinit doi anișori
FOTO. Adelina Pestrițu, petrecere de lux pentru fiica ei! Zenaida a împlinit doi anișori

Luni, 3 august, a fost o zi extrem de importantă pentru Adelina Pestrițu! Vedeta a organizat o petrecere pe cinste pentru fiica ei, Zenaida-Maria, care a împlinit doi anișori. Micuța a fost sărbătorită cu mare fast de mai multe vedete din showbiz

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au dorit ca ziua de naștere a fiicei lor să fie una de neuitat. Părinții Zenaidei au avut grijă ca fetița să fie cea mai fericită, înconjurată de prietenii de joacă și cadouri multe.

Părinții i-au organizat o petrecere pe cinste

Cu toții au petrecut într-un cadru de poveste, la o piscină din Capitală. Decorul a fost ales cu atenție. Sute de baloane gigant de culoare roz și jucării de pluș supradimensionate au fost ingredientele unei petreceri reușite.

Pe rețelele de socializare, bruneta a postat mai multe imagini superbe de la petrecerea micuței.

‘La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul’, a scris Adelina pe Instagram.

Nici tăticul Virgil nu s-a lăsat mai prejos și a scris o urare emoționantă pentru micuța Zenaida: ‘La mulți ani, micuței noastre prințese! Mama și tata vor fi întotdeauna aici pentru tine!’

De la aniversarea fiicei Adelinei nu au lipsit vedetele, printre care și Elena Băsescu. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a venit însoțită de cei trei copii ai ei.

Cum a ales numele fetiței

În urmă cu doi ani, Adelina Pestrițu povestea cum a ales numele micuței. Numele Zenaida provine de la Zeus din mitologia greacă, semnificând lumină sau cer luminos. Numele acesta este atestat încă din secolul al VI-lea, iar derivatele sale sunt Zina sau Zinca.

‘Ziua de 3 august înseamnă enorm pentru noi. Este ziua în care Dumnezeu ne-a binecuvântat cu cel mai frumos cadou, o fetiță. Primul an cu un bebeluș în viață noastră a fost unul extrem de intens, chiar dacă nopțile au fost în mare parte albe, iar dorul apăsător în fiecare clipă pe care o petreceam departe de ea. Teamă la fiecare febră, durere de dințișori, colici și orice lacrimă pe care a vărsat-o.

Dar am învățat că oricât de bogat, fericit, realizat, împlitit ai fi, nu ești complet fără dragostea unui copil. Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent. De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți’, mărturisea vedeta.

citește și...