Ce spune Adelina Pestrițu despre operațiile estetice. Vedeta, mai sinceră ca niciodată: ‘Aveam impresia că mi se descompune toată fața’

02.07.2020, 15:35
Ce spune Adelina Pestrițu despre operațiile estetice. Vedeta, mai sinceră ca niciodată: 'Aveam impresia că mi se descompune toată fața'
Ce spune Adelina Pestrițu despre operațiile estetice. Vedeta, mai sinceră ca niciodată: 'Aveam impresia că mi se descompune toată fața'

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online! Pe pagina ei de Instagram, bruneta este urmărită de peste un milion de persoane, care îi cer sfaturi destul de des în materie de fashion sau operații estetice.

Recent, fosta prezentatoare tv a răspuns la o serie de întrebări adresate de fanii virtualii. Adelina Pestrițu a recunoscut că a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări de ordin estetic pentru a ajunge la aspectul mult dorit.

În urmă cu mulți ani, aceasta a suferit o operație la nas. Deși acum arată impecabil, puțini sunt cei care știu prin ce chinuri a trecut frumoasa brunetă.

S-a transformat total în ultimii ani

‘Îngrozitoare. Am făcut atac de panică, pentru că aveam impresia că nu mă oxigenez suficient. Aveam impresia că mi se descompune toată fața când merg. Eu am trecut printr-o operație de rinoplastie cu metodă clasică, nu cu laser. Este diferit, dar a meritat. Rezultatul este cel dorit. Mie mi-a fost greu să suport durerea sau să depind de pansamente, dar unii oameni nu au nici o treabă.

Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis să o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră’, a fost mesajul vedetei tv.

Și-a pus silicoane după ce a născut

Ultima operație a Adelinei a fost cea de mărire a sânilor. Vedeta şi-a pus silicoane, pentru care a scos din buzunar aproximativ 3500 de euro.

“Despre nas se știe. Au trecut patru ani de când m-am operat la nas. Cei mai mulți prieteni și colaboratori mă cunosc așa cum sunt acum. Mie îmi place foarte mult. Și înainte aveam un nas potrivit fizionomiei mele, dar cu trecerea anilor vrem să îmbunătățim câte ceva, iar dacă avem posibilitatea de a face acest lucru și este necesar, recomand. Nu sunt o împătimită a operațiilor estetice”, povestea fosta prezentatore tv, în 2016.

citește și...