FOTO / Adelina Pestrițu, impecabilă în vacanța din Grecia. Arată fabulos la plajă!

31.07.2022, 10:40
FOTO / Adelina Pestrițu, impecabilă în vacanța din Grecia. Arată fabulos la plajă!
Adelina Pestrițu, impecabilă în vacanța din Grecia

Adelina Pestrițu, în vâstă de 35 de ani, este o apariție fără reproș la plajă. Bruneta arată impecabil. Aceasta și-a expus fomele în vacanța petrecută în Grecia. Fosta asistentă de televiziune arară fabulos, trupul ei  cu forme fărră cusur, foarte bine lucrate la sala de sport, atrăgând imediat privirile, ca un magnet.

Adelina Pestrițu se află în vacanță în Grecia. Aceasta s-a pozat la piscină, întrr-un costum de baie din două piese, c aere îi scoate în evidență trupul de milioane, foarte bine lucrat la sala de sport.

Adelina Pestrițu, impecabilă în vacanța din Grecia. A primit doar complimente de la admiratorii ei

Imaginile cu Adelina Pestrițu în costum de baie au făcut furori în mediul online, unde focoasa brunetă a primit doar complimente pentru cum arată.

”Ești atât de frumoasă”, ”Cât ești de frumoasă”, ”Superbă ca întotdeauna”, ”Ești superbă”, ”Frumoasă”, ”Atât de minunată”, ”Arăți fabulos”, ”Minunată”, ”Frumusețe”, ”Super frrumoasă”, ”Foarte drăguță”, ”Superbă”, au lăudat-o pe Adelina Pestrițu cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu e căsătorită cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2022 trei ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2022, fiica celor doi, Zenaida, va împlini ani.

Adelina Pestrițu a dat detalii din mariajul său în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel”, a spus Adelina Pestrițu.

 

Despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a spus: ”O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”.

citește și...