FOTO / Adelina Pestrițu face paradă cu fizicul ei. Show pe plajă!

27.04.2022, 10:38
FOTO / Adelina Pestrițu face paradă cu fizicul ei. Show pe plajă!
FOTO / Adelina Pestrițu face paradă cu fizicul ei. Show pe plajă!

Fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu, în vârstă de 35 de ani, se află în vacanță întt-o destinație exotică. Bruneta și-a încântat fanii din mediul online cu fotografii de la plajă, unde a făcut paradă cu fizicul ei. Imaginile cu Adelina pestrițu în costum de baie au făcut deliciul celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Adelina Pestrițu a dat publicității, pe o rețea de socializare, fotografii din vacanța pe care o petrece departe de țară, într-o destinație exotică.

Bruneta și-e etalat trupul cu forme voluptuoase pe plajă.

Adelina Pestrițu face paradă cu fizicul ei. Siluetă de vis și decolteu înnebunitor

În costum de baie, Adelina Pestrițu atrage toate privirile cu silueta ei de cis și decolteul înnebunitor. Imaginile au primit numeroase aprecieri din partea internauților.

”Cat esti de frumoasa femeie, iti lipseste o coada de sirena”, ”Frumoasă, ”Spectaculoasă”, ”Ce frumoasă ești”, ”Ca o zeiță ești de frumoasă”, ”Bunăciune”, ”Superbă”, ”Perfectă”, ”Prețioasă”, ”Minunată”, ”Ești super”, ”E bine”, ”Dulce”, sunt câteva dntre mesajele primite de Adelina pestrițu de la admiratorii din online.

Adelina Pestrițu e căsătorită cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

Adelina Pestrițu a dat detalii din mariajul său în cadrul unui interviu pentru revista Viva. ”Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel”, a spus Adelina Pestrițu.

Despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a spus: ”O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”.

citește și...