FOTO / Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice. ”O să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, noninvazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte”

23.02.2022, 11:30
FOTO / Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice. ”O să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, noninvazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte”

Adelina Pestrițu, în vârstă de 35 de ani, a făcut declarații despre operațiile estetice, dar și despre aparițiile sale în ipostaze provocatoare, de-a lungul anilor. ”O să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, noninvazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte”, a spus senzuala brunetă.

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a trecut prin numeroase transformări din punct de vedere fizic. Despre operațiile estetice  șii despre aparițiile sale incendiarea vorbit vedeta într-un interviu pentru revista Viva.

Adelina Pestrițu, despre operațiile estetice. ”Niciodată nu m-am prezentat altceva decât sunt de fapt”

”Înseamnă că mă simt bine în pielea mea și că am ocazia să îmi realizez evoluția pe toate planurile. Moda de acum nu va mai fi la fel peste 20 de ani. În viitor ne vom amuza de cum ne îmbrăcăm în prezent și poate chiar de cum arătăm. Așa e viața. Dacă am fi fost perfecți din fașă, probabil că eram toți pe coperta Vogue, dar nu suntem, așa că trebuie să investim pentru asta. Bani și timp! Dacă asta ne dorim, desigur. Și da, evident că o să-mi fac îmbunătățiri ori de câte ori voi simți că am nevoie. Invazive, noninvazive și tot ce o să se mai inventeze de acum înainte. Fac surf pe valul numit timp. Mă ajută psihic să știu că mi-am îmbunătățit stilul, lookul, mintea și sufletul. Nu îmi place să mă frustrez, ci să creez”, a declarat Adelina Pestrițu pentru sursa maii sus-menționată.

”Niciodată nu m-am prezentat altceva decât sunt de fapt. Cu toate pozele nud, cu toate aparițiile pe care unii le adoră și alții le consideră total nepotrivite, operații etc. Un lucru poate nu e suficient de clar în această evoluție a mea. Eu mă accept fix așa cum sunt, cu bune și cu rele, în momentul acela al vieții mele. E despre mine și despre ce am învățat eu trecând prin această viață. Nu vreau să fiu altfel!”, a completat vedeta.