FOTO / Adelina Pestrițu, apariție de zile mari alături de soț. Mai provocatoare ca nicodată!

02.01.2022, 10:35
FOTO / Adelina Pestrițu, apariție de zile mari alături de soț. Mai provocatoare ca nicodată!
FOTO / Adelina Pstrițu, apariție de zile mari alături de soț. Mai provocatoare ca nicodată!

Adelina Pestrițu, în vârstă de 34 de ani, a pozat alături de partenerul ei de viață, Virgil Șteblea. Bruneta este mai provocatoare ca niciodată. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, care îi scoate în evidență atuurile fizice, fosta asistentă de televiziune este o apariție extrem de senzuală, care atrage imediat atenția.

Adelina Pestrițu a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare alături de soțul său, Virgil Șteblea, în ipostaze pline de tandrețe.

Bruneta poartă o rochie de culoare neagră, scurtă și strânsă pe trup, care îi scoate în evidență formele, în timp ce partenerul ei de viață este și el la patru ace. ”In asteptarea unui an care promite multe ❤️ La multi ani, tuturor! Va dorim numai bine!”, a scris vedeta în dreptul imaginilor.

Adelina Pestrițu, apariție de zile mari alături de soț. Ce le-au transmis internauții

Imaginile postate de Adelina Pestrițu au adunat mii de like-uri, dar și numeroase comentarii din partea internauților.


”Sunteți minunați”, ”Sunteți o familie superbă”, ”Sunteți deosebiți”, ”Superbi”, ”Sunteti foarte frumosi si valorosi!”, ”cei mai frumoși”, ”Superbă”, ”Marilyn Monroe black”, ”Rochia e vis”, sunt câteva dintre mesajele primite de vedetă.

Ce a declarat Adelina Pestrițu despre mariajul cu Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a fost asistentă de televiziune, iar acum este influencer și se bucură de mare succes în mediul online. În ceea ce privește viața personală, aceasta a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj al vedetei a fost cu Liviu Vârciu.  Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria. Cuplul a aniversat pe 20 iulie 2021 doi ani de la cununia religioasă. În data de 3 august 2021, fiica celor doi, Zenaida, a împlinit trei ani.

Adelina Perstrițu a dat detalii din mariajul său în cadrul unui interviu pentru revista Viva.”Mereu m-a lăsat să decid. Știe că n-aș face ceva care ar periclita în vreun fel familia noastră. Mă cunoaște destul de bine și are încredere, probabil și pentru că niciodată nu i-am dat motive să fie altfel”, a spus Adelina Pestrițu.Despre relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a spus: ”O simt consolidată și avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete”.
citește și...