FOTO / Adda, în costum de baie! Se vede cât a slăbit!

27.06.2022, 10:50
FOTO / Adda, în costum de baie! Se vede cât a slăbit!
FOTO / Adda, în costum de baie! Se vede cât a slăbit!

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, și-a etalat formele în costum de baie. Artista, în vârstă de 30 de ani, arată foarte bine și afișează o siluetă de vis. În ultima perioadă de timp, Adda a slăbit foarte mult. Vedeta își impresionează admiratorii din mediul online cu fiecare apariție a sa.

Pe contul ei de socializare, Adda a postat câteva fotografii în care apare în costum de baie.

Cântăreața, care a slăbit mult în ultima perioadă de timp, afișează o siluetă de vis și un trup cu forme care atrag imediat atenția.

Adda, în costum de baie! Senzuală pe plajă

În fotografiile postate de Facebook, Adda aparre la plajă, într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese, care îi pune foarte bine în valoare formele.

Imaginile i-au încântat pe internauți, care au dat like după like.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție. Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

citește și...