FOTO / Adda, în costum de baie. Arată bine de tot după ce a slăbit

25.05.2021, 12:02
FOTO / Adda, în costum de baie. Arată bine de tot după ce a slăbit
FOTO / Adda, în costum de baie. Arată bine de tot după ce a slăbit

Cântăreața Adda a făcut publică o fotografie în care apare î costum de baie.

În ultima perioadă de timp, cântăreața Adda a slăbit spectaculos. Artista le-a dezvăluit recent fanilor ei de pe rețelele de socializare câte kilograme are în prezent. Artista a ajuns să cântărească 55,3 kilograme. Artista a săbit nouă kilograme în șase luni. Acum, vedeta a postat, pe contul ei de socializare, o fotografie în care își arată formele și noua siluetă în costum de baie. Fotografia a fost făcută în vacanța pe care cântăreața a petrecut-o în Grecia.


”În premieră absolută intergalactică, interstelară și interplanetară – eu in chiloti pe Facebook! ?”, a notat Adda în dreptul imaginii care a adunat numeroase aprecieri din partea internauților.

Adda e căsătorită și are un copil Cătălin Rizea

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

citește și...