FOTO / A murit jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, tatăl actriței Kitty Cepraga

01.02.2022, 11:27
FOTO / A murit jurnalistul Teofil Octavian Cepraga,  tatăl actriței Kitty Cepraga
FOTO / A murit jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, tatăl actriței Kitty Cepraga

Actrița Kitty Cepraga este în doliu. Tatăl acesteia, jurnalistul Teofil Octavian Cepraga a murit în data de 31 ianuarie 2022. Acesta a încetat din viață cu o lună și jumătate înainte de a împlini 76 de ani. Mai multe vedete din showbiz-ul românesc au transmis mesaje de condoleanțe după dispariția tatălui lui Kitty Cepraga.

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga s-a stins din viață luni, 31 ianuarie 2022, cu o lună și jumătate înainte de a împlini 76 de ani, transmite stiri.tvr.ro. Era tatăl actriței Kitty Cepraga.

Teofil Octavian Cepraga și-a început cariera în urmă cu mai bine de cinci decenii, la ziarul România Liberă, iar apoi activitatea sa se extinde la Radioteleviziunea Română. Începând cu 1970, parcurge toate etapele pentru până la obținerea funcției de realizator și producător de emisiuni- el fiind, pe rând, reporter, redactor, redactor de rubrică, dar și prezentator la Radio matinal sau al Emisiunii “De la 1 la 3”. Între 1992 – 1996 , Teofil Octavian Cepraga este redactor-șef adjunct, secretar general de redacție și realizator la Departamentul de emisiuni informative al TVR. Din 1997, produce mai multe emisiuni, fiind implicat în realizarea și unor documentare valoroase.

A murit jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, tatăl actriței Kitty Cepraga. ”Am pierdut un prieeten drag”

După dispariția lui teofil Octavian Cepraga, mai multe personalități din lumea artistică au transmis mesaje de condoleanțe. ”Drum lin, Teo Cepraga! Am pierdut un prieten drag… Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina! Sanda Alexandra Cepraga, Andu si Kitty, fiti tari! Suntem cu gandul langa voi!”, a transmis compozitorul Ionel Tudor.


”S-a stins din viață Octavian Cepraga, realizator remarcabil al TVR! Sincere condoleanțe familiei!”, a scris Iuliana Tudor în mediul online.

citește și...