Fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri tulburătoare despre artistă la 3 ani de la moartea sa: ‘Mereu îmi aduc aminte de ea’

13.04.2021, 12:40
Fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri tulburătoare despre artistă la 3 ani de la moartea sa: 'Mereu îmi aduc aminte de ea'
Fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri tulburătoare despre artistă la 3 ani de la moartea sa: 'Mereu îmi aduc aminte de ea'

Stela Popescu a decedat pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. Deși au trecut mai bine de trei ani de la decesul actriței, fostul ei soț, Dan Puican, a mărturisit că încă o visează. 

După ce solista a fost înmormântată la cimitirul Cernica, Dan Puican mergea destul de des la mormântul Stelei Popescu. Din cauza problemelor de sănătate, bărbatul nu s-a mai putut deplasa pentru a-i aprinde o lumânare. În schimb, acesta a dezvăluit că Stela Popescu îi apare des în vis.

Dan Puican încă se gândește la Stela Popescu

“Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la Biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă. Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut așa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale”, a mărturisit regizorul Dan Puican, pentru Impact.ro.

Stela Popescu și Dan Puican au rămas în relații bune după ce au divorțat, deși artista l-ar fi părăsit pe regizor pentru Puiu Maximilian. Stela Popescu mergea des acasă la Dan Puican și la soția acestuia.

“Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, a mai spus Dan Puican.

Ce moștenire a lăsat Stela Popescu

Fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian, a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în centrul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă, şi în care acum s-a mutat Doina, confom sursei mai sus-menționate.

Doina Maximilian a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe şi au împreună o fată, Stanca, regizoare, stabilită în Germania.

 

citește și...