Ce se întâmplă la mormântul regretatei actrițe Stela Popescu. ”Nu prea vine pe aici. Nici pomeni nu-i face”

04.07.2020, 10:27
Ce se întâmplă la mormântul regretatei actrițe Stela Popescu. ”Nu prea vine pe aici. Nici pomeni nu-i face”
Ce se întâmplă la mormântul regretatei actrițe Stela Popescu. ”Nu prea vine pe aici. Nici pomeni nu-i face”

Mormântul regretatei actrițe Stela Popescu, de la Cimitirul Cernica, arată dezolant, la 2 ani şi 8 luni de la dispariția sa.

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a fost găsită fără semne vitale, cu rană la cap, de către fiica adoptivă Doina Maximilian, căzută în interiorul casei de pe strada Alexandru Donici din București, în care locuia. După efectuarea autopsiei de către medicii legiști s-a stabilit faptul că moartea actriței s-a produs în urma unui accident vascular cerebral.

Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare lângă soțul ei, Mihai Maximilian, la Cimitirul Cernica, în data de 26 noiembrie.

Mormântul marii artiste arată dezolant. Doina Maximilian, în vârstă de 65 de ani, fata adoptivă a regretatei artiste, este văzută tot mai rar în cimitir.

”I-a lăsat atâta avere”

”Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”, a declararat o sursă pentru click.ro.

Cu ce moștenire a rămas fiica Stelei Popescu

Fiica Stelei Popescu, Doina Maximilian, a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în centrul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă, şi în care acum s-a mutat Doina, confom sursei mai sus-menționate.

Doina Maximilian a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe şi au împreună o fată, Stanca, regizoare, stabilită în Germania.

citește și...