Fostul soț al Elenei Băsescu a devenit tată pentru a treia oară. Bogdan Ionescu a postat prima imagine cu micuța Annelise

22.01.2022, 13:26

Bogdan Ionescu, Syda, a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui, Sheila, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Annelise. omul de afaceri a postat deja și prima imagine cu bebelușul pe contul său de Instagram. ”Bine ai venit în viața noastră, Annelise”, a scris Bogdan Ionescu pe Instagram

Bogdan Ionescu a devenit astăzi tată pentru a treia oară, soția lui Sheila Giafer aducând pe lume o fetiță minunată, care a primit numele de Annelise.

Fostul soț al Elenei Băsescu a anunțat vestea că Sheila a născut pe Instagram, dezvăluind și numele micuței. Chiar dacă nu se află la primul copil, omul de afaceri a avut emoții puternice.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, a devenit tată pentru a treia oară

”Bine ai venit în viața noastră, Annelise”, a scris Bogdan Ionescu pe Instagram, în dreptul primelor imagini cu micuța Annelise.

Soția lui Syda, Sheila, a născut prin cezariană. Primele luni ale sarcinii au fost destul de grele pentru aceasta, însă totul a decurs așa cum trebuie până la final.

Bogdan Ionescu, alias Syda, s-a căsătorit cu iubita turcoaică

Bogdan și Sheila s-au căsătorit în 2020, la începutul lunii octombrie. Au făcut căsătoria civilă al București, iar nunta fastuoasă într-un palat otoman, pe malul Bosforului, în Istanbul.

Soția lui Bogdan Ionescu a rămas însărcinată la puțin timp de la oficializarea căsătoriei, iar la data de 20 ianuarie 2022 a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiță pe nume Annalise.

Bogdan Ionescu și soția sa au celebrat faptul că vor deveni părinți plecând într-o vacanță în Italia.

Bogdan Ionescu mai are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu, fata cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, au fost căsătoriți patru ani. În 2016, însă, au decis să pună capăt mariajului lor. Cei doi au un băiețel și o fetiță, Sofia Anais şi Traian Junior, care locuiesc cu mama lor.

citește și...