Fostul soț al Elenei Băsescu s-a însurat! Bogdan Ionescu și-a unit destinele cu turcoaica Sheila Giafer

30.09.2020, 17:13
Fostul soț al Elenei Băsescu s-a însurat! Bogdan Ionescu și-a unit destinele cu turcoaica Sheila Giafer
Fostul soț al Elenei Băsescu s-a însurat! Bogdan Ionescu și-a unit destinele cu turcoaica Sheila Giafer

Fostul soț al Elenei Băsescu s-a însurat, miercuri, 29 septembrie! După despărțirea de fiica lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu a avut mai multe relații eșuate, însă și-a găsit liniștea în brațele turcoaicei Sheila Giafer.

Au trecut patru ani de la divorțul de fiica fostului președinte Traian Băsescu, iar bărbatul nu a ezitat să spună din nou ‘DA’ în fața ofițerului de la starea civilă.

Fostul soț al Elenei Băsescu s-a însurat cu Sheila Giafer

După o relație de un an cu Sheila, Bogdan Ionescu s-a decis să facă pasul cel mare și a luat-o de soție. Petrecerea va avea loc în Turcia în zilele următoare, scrie Spynews.ro. 

Pentru ziua cea mare, Sheila Giafer a purtat o rochie albă vintage, lungă și mulată pe corp. Ea a făcut și primele declarații despre cununia civilă.

‘Sunt Ionescu de astăzi. Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu’, a spus și Sheila, la Antena Stars.

Bogdan Ionescu și Sheila vor avea petrecerea de nuntă în Turcia, țara de origine a soției sale, Sheila.

‘Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt’, mai declara Sheila, la Antena Stars.

Sheila Giafer este partenera lui Bogdan Ionescu de aproximativ un an. Aceasta este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare. De asemenea, Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de consultanță imobiliară The Advisers/Knight Frank și a fost numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală.

Bogdan Ionescu are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu, zis și ‘Syda’, a divorțat de Elena Băsescu după patru ani de mariaj. Cei doi foști soți au împreună doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care stau cu mama lor

‘Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet’, spunea Bogdan Ionescu, în urmă cu ceva timp.

 

citește și...