Cu cine se însoară Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este Sheila Giafer

20.09.2020, 13:11
Cu cine se însoară Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este Sheila Giafer
Cu cine se însoară Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este Sheila Giafer

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, este mai fericit ca niciodată! De aproape un an de zile se iubește cu ‘Regina imobiliarelor’, iar acum se pregătește să facă pasul cel mare.

Bogdan Ionescu urmează să se căsătorească civil cu Sheila Giafer, în Turcia, țara de origine al tinerei. Deși a trecut printr-un divorț, se pare că Bogdan Ionescu nu este speriat de un nou mariaj, așa că este mai pregătit ca oricând de marele pas.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, se însoară

Conform Cancan.ro, nunta celor doi va avea loc pe 3 octombrie. Evenimentul grandios se va desfășura în Istanbul, la Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului.

Pe rețelele de socializare, tânăra de 34 de ani a dezvăluit că se pregătește intens pentru cununia civilă.

‘Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt’, a scris Sheila Giafer.

Cine este Sheila Giafer

Sheila Giafer este partenera lui Bogdan Ionescu de aproximativ un an. Aceasta este de origine turcă și are o experiență de peste 15 ani în imobiliare. De asemenea, Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de consultanță imobiliară The Advisers/Knight Frank și a fost numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală.

Bogdan Ionescu are doi copii cu Elena Băsescu

Bogdan Ionescu, zis și ‘Syda’, a divorțat de Elena Băsescu după patru ani de mariaj. Cei doi foști soți au împreună doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior, care stau cu mama lor

‘Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet’, spunea Bogdan Ionescu, în urmă cu ceva timp.

citește și...