Fostul soț al Andei Adam, declarații în premieră. Care este adevărul din spatele divorțului

04.11.2021, 11:54
Fostul soț al Andei Adam, declarații în premieră. Care este adevărul din spatele divorțului

Sorin Nicolescu vorbește în premieră despre divorțul de Anda Adam. La șase ani de la căsătoria artistei, Anda Adam, cu Sorin Nicolescu, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Într-un interviu pentru CANCAN, Sorin Nicolescu a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul despărțirii de Anda Adam.

Solista și Sorin au fost căsătoriți timp de șase ani, dar au hotărât să meargă pe drumuri separate. Artista a fost recent a fost cerută în căsătorie.

Când s-a produs despărțirea

Chiar dacă Sorin și Anda au încercat să-și salveze relația, au ajuns la concluzia că este mai bine să se despartă. Cântăreața nu a declarat niciodată public că se despărțise de Sorin Nicolescu. Ambii au preferat să fie discreți pe această temă.

Conform fostului soț al artistei, Sorin și Anda s-au despărțit în urmă cu un an. Fostul soț al artistei a declarat că erau tensiuni între cei doi și că lipsa de încrederea a dus la destrămarea căsniciei lor.

„S-a produs atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile”, a explicat bărbatul.

Cei doi nu s-au grăbit să meargă la notar

Chiar dacă au încercat să-și salveze căsnicia, cei doi au decis să pună punct mariajului.

„Normal, doar nu era totul roz și ne-am despărțit”, recunoaște Sorin Nicolescu.

Mai mult, Sorin spune că erau și momente în care se înțelegeau bine, așa că amânau mersul la notar pentru divorț.

„Nu mai știu exact, dar la câteva luni. Nici nu aveam timp, sincer. Aveam momente când ne înțelegeam bine și nu ne ardea să mergem la notar. Sau eram cu Evelin ori pe șantier, la construcțiile noastre, Anda cu o grămadă de-ale ei”, a spus fostul soț al concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru sursa mai sus menționată.

”Doar când o să mor, atunci nu o să mă mai văd cu Evelin!”

Fostul soț al artistei mărturisește că cel mai greu pentru el a fost momentul în care se gândea că se va îndepărta de fetița lui. Pentru Sorin Nicolescu, Evelin a fost „visul de când era un copil”.

„Gândul că mă voi îndepărta de Evelin! Ea este visul meu de când eram un copil. Mereu mi-am dorit să am o fetiță și am primit acest dar de la Dumnezeu și de la Anda chiar de ziua mea, de Sf. Andrei, pe 30 noiembrie. Am fost alături de ea din prima secundă de când s-a născut. Am asistat la naștere, am învățat din maternitate să-i fac băiță și tot ce ține de un bebeluș. Și au urmat nopți și ani la rând, aproape 6 ani, zi de zi, cu ea”, a încheiat Sorin Nicolescu.

 

citește și...