Anda Adam a rupt tăcerea despre divorțul de tatăl fiicei sale. ‘Nu s-a mutat. Locuim împreună’

10.07.2021, 14:49
Anda Adam a rupt tăcerea despre divorțul de tatăl fiicei sale. 'Nu s-a mutat. Locuim împreună'
Anda Adam a rupt tăcerea despre divorțul de tatăl fiicei sale. 'Nu s-a mutat. Locuim împreună'

Anda Adam s-ar fi despărțit de tatăl fiicei sale, Sorin Andrei Nicolescu, însă solista nu a clarificat nimic până acum. Anda Adam și Sorin Nicolescu au fost căsătoriți timp de șase ani și au împreună o fetiță.

Sorin Nicolescu a dezvăluit primul că nu mai formează un cuplu cu artista. Potrivit spynews.ro, Anda Adam s-ar fi afișat cu noul ei iubit, un om de afaceri din Timișoara, care ar fi căsătorit și ar avea doi copii.

Anda Adam divorțează?

‘Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!’, a spus el, la Antena Stars.

Pe de altă parte, Anda Adam este extrem de rezervată când vine vorba de viața ei personală. Într-un interviu recent, cântăreața a fost întrebată despre relația care există acum între ea și soțul ei.

Anda Adam încă locuiește cu soțul său

Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul.

Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a spus Anda Adam.

Solitsta a fost destul de revoltată, mărturisind că discuțiile pe care le are cu soțul ei trebuie să rămână în spatele ușilor închise și că nu este datoare cu nimic față de presă.

„El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.”, a mai spus vedeta.

citește și...