Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, prima apariție publică după ce a divorțat de actriță. Ce a făcut Cristian Georgescu

04.08.2020, 13:29
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, prima apariție publică după ce a divorțat de actriță. Ce a făcut Cristian Georgescu
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu, prima apariție publică după ce a divorțat de actriță. Ce a făcut Cristian Georgescu

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de mariaj. Vestea că cei doi s-au despărțit a luat prin surprindere pe toată lumea.

După ce s-a separat de Anca Țurcașiu, medicul stomatolog s-a apucat serios de treabă, după ce în ultima perioadă nu a mai lucrat la cabinet.

Pandemia de coronavirus i-a afectat serios finanțele lui Cristian Georgescu, iar acesta ar fi fost unul dintre motivele pentru care Anca Țurcașiu a ales să divorțeze.

Cu ce se ocupă acum fostul soț al Ancăi Țurcașiu

Faptul că bărbatul nu mai aducea bani în casă ar fi deranjat-o teribil pe artistă. Mai mult de atât, apropiații fostului cuplu au mărturisit că acesta nu mai voia să se mai întoarcă la cabinetul stomatologic pentru că era mulțumit de banii câștigați de Anca Țurcașiu.

După ce s-a separat definitiv de actriță, Cristian Georgescu s-a văzut nevoit să se orienteze și să își găsească de lucru, scrie Cancan.ro.  El a fost fotografiat în timp ce mergea la mai multe cabinete medicale din Capitală.

‘El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat’, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

A anunțat despărțirea pe Facebook

Anca Țurcașiu a anunțat pe Facebook că a divorțat după 22 de ani de mariaj.

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!’, a fost mesajul actriței.

‘Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!’, a continuat vedeta.

citește și...